reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poród w Holandii 2011

reklama
Wiecie co , ja bym byla chyba 100 % happy jakby mi tutaj na wsi postawili polska biedronke , nic wiecej mi nie trzeba :D polski asortyment przeniesc do NL i wszystkim zylo by sie lepiej . :p

Dla siebie to juz wogole niewiem co wziasc... wszystko zaczyna sie robic ciasne, na chlodniejsze dni to zaczyna mi brakowac spodni bo bluze to mam wieksze:)
No ja też mam z tym problem, ale mam kilka szerokich tunik, które od biedy mogę wykorzystać po porodzie, bo nie są to typowe ubrania zwanger.
Co do proszku to ja już od dluższego czasu piorę wszystko w płynach do prania i dla maleństwa zaopatrzylam się w płyn do prania Neutral. Nawet kupiłam dwa - osobno do białego i osobno do kolorowego. Do tego płyn do płukania tej samej serii.
Po 2-3 miesiącach mogę próbować prac w normalnym plynie.

ja w biedronce tez w sumie nie kupuje ale pewnych produktów mi tu brakuje :) ale da sie zyc, od czasu do czasu ktos z pl przywiezie i jest git :)

też tak myślę że polska biedr tutaj to jest to, szczególnie jakby i ceny były polskie:) i bym miała biały ser na zawołanie hihi

Mój suwaczek mnie stresował, nie odliczał mi tylko musiałam wiecznie coś kombinować,chyba jakieś wirusy miałam bo ogólnie mi różne rzeczy dziwnie chodziły ale był generalny reset i skan i o dziwo chyba w końcu działa heh taka głupota a cieszy:-D
Ja też zamierzam używać jak na razie takiego nieperfumowanego bo sama alergik jestem więc wolę żeby moje maleństwo nie miało zbytnio do czynienia z chemią, przynajmniej na początku i mam nadzieję że po mnie nie odziedziczy

reklama
Jeśli mam byc szczera to mnie brakuje niewiele - polskiej PRAWDZIWEJ kiełbasy/szynki, ogórków kiszonych i twarożku. To chyba tyle - więcej nie pamiętam:-D

Do góry