reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poród w Holandii 2011

Astrid zakupy internetowe to teraz bardzo dobre rozwiązanie żeby nie nosić tego wszystkiego. Kiedyś jak mogłam tak naprawdę dłuuugo to teraz po kilku sklepach mi się nudzi! nie przypuszczałam że będzie to możliwe w moim przypadku hehe
Mnie się chodzenie po sklepach nie nudzi, ale nie mogę robic zakupów z dwoch powodów - po pierwsze mam problemy z chodzeniem i bulem brzucha, tudzież móg, a po drugie zawsze jak nie mam kasy to widzę takie okazje ze mnie szlag trafia:-D

reklama
hejka :)

melduje sie juz spowrotem :) nie ma to jak w domu.

tyle mam do ogarniecia, tyle do załatwiania a tu taka beznadziejna pogoda :) wczoraj juz w pl lało jak zcebra , połowa niemiec i dzisiaj w Nl :) zyc nie umierać :)

dzisiaj jak leje deszcze to u nas w bloku okna myją a jak było ciepło to takie obsrane sobie były , czyli witaj holandio :)

jutro wizyta u połoznej ;)

Madziula mimo wszystko widzę że humor Ci dopisuje a przy takiej pogodzie to już sporo:-)

Astrid mi się wydaje że Majka właśnie przez pogodę sobie protest urządziła, ale mam nadzieję że przed tygodniem zdążysz się rozpakować i obędzie się bez dodatkowych 'starań' położnej

A co do zakupów to zawsze tak jest że jak akurat na coś sobie odkładam i wiem że nie mogę wydać to wtedy są mega promocje że normalnie potem przeżyć nie można :confused: A mi się właśnie też znudziło w takim sensie że chwilę się pokręce i zaraz mi coś zaczyna przeszkadzać, głównie plecy i na tym się kończą wypady sklepowe yhh Iskierka taki już chyba nasz los zakupowy:-p

Kallie ja juz taka wesoła dziwucha jestem :)

mnie tez juz ciezko po sklepach latac :) juz sie tak nie zapuszczam jak wczesniej, konkretne sklepy , co potrzeba i do domu :)

Dobry :p

A kontynuujac temat zakupow, jak wspomnialam biore wielka paczke od jednego sprzedawcy na allegro z dzieciowymi rzeczami (za wszystko wydam moze 180 PLN) i zamierzam kupic naprawde mnostwo rzeczy, zaczynajac od pieluch tetrowych, po kompresy do piersi z Johnson&Johnson, ich kosmetyki, grzebyk ze szczoteczka , kremy , cazki itd , na wszystkim oszczedzam przynajmniej polowe no i oszczedzam rowniez czas na kompletowanie tego, tutaj bym wszystkiego w jednym sklepie nie zebrala.

Do tego drogie Pani mi zawsze bardzo brakuje kosmetykow Ziaji , uwielbiam je , w RTD jeszcze udalo mi sie drapnac w polskim sklepie plyn micelarny ale tutaj takiego ze swieca szukac, znalazlam jedynie z Lancome w Douglas, cena wiadomo :D ten z ziaji kosztuje chyba 6 zlotych z jasminem , po prostu cudowny. Wiec zamierzam zamowic rowniez troche z ziaji, plyny intymne , kremy pod prysznic, Ziaja Bloker - slynny antyperspirant, peeling czekoladowy oraz serie pomaranczowa , slicznie pachnie, brak mi tej firmy jak jasna cholera.

A dzis mi sie snilo, ze urodzilam moje malenstwo , samego porodu we snie nie pamietam, ale pamietam jak trzymalam juz malego i byl taki tyci tyci :) chyba dlatego, ze przed pojsciem spac czytalam watek na BB porod na wesolo :D

Dobry :p

A kontynuujac temat zakupow, jak wspomnialam biore wielka paczke od jednego sprzedawcy na allegro z dzieciowymi rzeczami (za wszystko wydam moze 180 PLN) i zamierzam kupic naprawde mnostwo rzeczy, zaczynajac od pieluch tetrowych, po kompresy do piersi z Johnson&Johnson, ich kosmetyki, grzebyk ze szczoteczka , kremy , cazki itd , na wszystkim oszczedzam przynajmniej polowe no i oszczedzam rowniez czas na kompletowanie tego, tutaj bym wszystkiego w jednym sklepie nie zebrala.

Do tego drogie Pani mi zawsze bardzo brakuje kosmetykow Ziaji , uwielbiam je , w RTD jeszcze udalo mi sie drapnac w polskim sklepie plyn micelarny ale tutaj takiego ze swieca szukac, znalazlam jedynie z Lancome w Douglas, cena wiadomo :D ten z ziaji kosztuje chyba 6 zlotych z jasminem , po prostu cudowny. Wiec zamierzam zamowic rowniez troche z ziaji, plyny intymne , kremy pod prysznic, Ziaja Bloker - slynny antyperspirant, peeling czekoladowy oraz serie pomaranczowa , slicznie pachnie, brak mi tej firmy jak jasna cholera.

A dzis mi sie snilo, ze urodzilam moje malenstwo , samego porodu we snie nie pamietam, ale pamietam jak trzymalam juz malego i byl taki tyci tyci :) chyba dlatego, ze przed pojsciem spac czytalam watek na BB porod na wesolo :D

Mi też Ziaji brakuje. Mają świetne kosmetyki i tak pięknie pachną. Chyba też zacznę sobie sprowadzać, bo tutaj nie ma niczego takiego. A nasze są dobre, tanie no i ten zapach mmm. Szczególnie seria kakaowa i kokosowa :tak:

Ayni od kogo z Allegro bierzesz to wszystko jeśli to jest w jednej paczce mniej więcej? chodzi i o nick osoby bo ostatnio tak właśnie też patrzyłam tylko ten co znalazłam to nie miał wszystkiego a od kilku już mniej się opłaci bo za każdym razem za paczkę pobiorą

reklama
Do góry