reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poród w Holandii 2011

Też dziękuję za współczucie. Ja tam nie mam nawyku, żeby coś przegryzać. Obiadu nie chciało mi się jeść, to zjadłam kanapki (wykorzystałam mnogość holenderskich serków w lodówce mmm :-D). No i trochę pojadłam truskawek. Myślę o jogurciku jeszcze, ale póki co jestem najedzona. M. za to poszedł sobie po kapsalona.

reklama
Witam sie i ja...
choc tez ledwo zywa, tak mnie boli wszystko ze nie umiem tego opisac:/
oby maly nie chcial za nie dlugo wyjsc:)
bo cos malo sie rusza...

Pogoda koszmarna;/ caly czas pada i pada i strasznie zimno...

Moje maleństwo się na szczęście rozruszało wiec mialam radoche reszte ranka:) wybrałam się potem do baby dump, ale tam ludzi było, normalnie szok! pooglądałam wózki, troszke sobie nimi pojeździłam po sklepie bo mi tak sprzedawcy radzili to korzystałam hehe no i jeden kruik kupiłam ale to jest takie nieprzyjemne że drugiego na pewno nie będę kupowała tylko taki jak w pl są w pluszakach ale gumowe w środku to mi wyślą a jak się baba będzie czepiała to jej powiem że jak chce to niech ona mi drugi kupuje:-D
no i wzięłam paczkę, miałam body(maleńkie!), kubeczek z dziubkiem, łyżeczki, foczkę, śliniak i jakieś pudełeczko dziwne:-)

Babeczki, ja jutro i pojutrze mam egzaminy w Rotterdamie, trzymajcie za mnie kciuki, a w miedzy czasie zeby zadna nie chciala mi sie rozpakowac jutro czy pojutrze, bo ja musze byc na biezaco z narodzinami na forum heheh :-) wiec niech wam lepiej to nawet do glowy nie przychodzi, zeby rodzic beze mnie :rofl2:

Kallie to pudeleczko na chusteczki, ale nie wiem po co komu takie pudelko....

no i wzięłam paczkę, miałam body(maleńkie!), kubeczek z dziubkiem, łyżeczki, foczkę, śliniak i jakieś pudełeczko dziwne:-)
To body jest chyba na 50cm i na super szczupłe dziecko - też tak mam. Generalnie mialam to samo w tym pudełku, ale kubki mam dwa - zielony i czerwony, no i te naklejki "Baby in board". A to dziwne pudełko też mam:-)
O jakich chusteczkach myślisz???? To jest podłużne, kompletnie płaskie pudełko... Prędzej bym tam wsadzila akcesoria do manicure czy patyczki hugieniczne:rofl2:

Babeczki, ja jutro i pojutrze mam egzaminy w Rotterdamie, trzymajcie za mnie kciuki, a w miedzy czasie zeby zadna nie chciala mi sie rozpakowac jutro czy pojutrze, bo ja musze byc na biezaco z narodzinami na forum heheh :-) wiec niech wam lepiej to nawet do glowy nie przychodzi, zeby rodzic beze mnie :rofl2:

Ja się postaram ;-). Trzymam kciuki za egzamin.

Tak to pudelko na chusteczki ;)
Na te nawilzane do mycia rak i twarzy(nie te do pupy).
A przydatne jest jesli np ten klej sie wybabrze i nie mozna ich zamknac ;)
Ja w paczce mialam jeszcze smoczek z aventu

KALLIE to dobrze ze male sie rozruszalo :)
Wpadl Ci w oko jakis wozek?

HAGUE kciukam!!!

Iskierka..

De inhoud het
Babydump - cadeaupakket kan varieren. Hierbij de meest recente informatie over de inhoud van deBabydump-doos.
* Slabbertje

* Billendoekjes doos
* Rompertje
* Knuffeltje (zeehond)
* 2 tuitbekers
* 3 lepeltjes
* Baby aan boord sticker
* 5 Euro Cadeaubon (te besteden aan babykleding)
:sorry2:

reklama
ja pamietam ze dostalam tylko smoczek z BIBI 'i <3 mama' z Prenatala.... szkoda, bo aventy wedlug mnie to najlepsze smoki... dilfrax czy jakos tak dostalam ze 2 smoki w etosie chyba, ale malemu nie przypadly do gustu..

Do góry