reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poród w Holandii 2011

Ja chodzilam w ciazy w zimie, nie musialam miec kozakow o 2 rozmiary wieksze :eek: zalezy kto ile w ciazy przytyje....:nerd:

tu akurat nie chodziło o to ile ona przytyła tylko mocno jej nogi puchły pod koniec ciąży więc nie było innej opcji jeśli po wyjściu nie chciała po chwili przemarznąć

reklama
ps. jak chcecie zabobona, to nie farbujcie wlosow w 9 miesiacu ciazy, moja kolezanka farbowala i ma rudzielca malego haha :))) ale fajniuski jest :))) ognistowlosy :)
Ty, to Holender albo Ajrisz jak nic :-D

Ja chodzilam w ciazy w zimie, nie musialam miec kozakow o 2 rozmiary wieksze :eek: zalezy kto ile w ciazy przytyje....:nerd:
No nie Haga butow to moze nie, ale znajdz ladna, zimowa kurtke albo plaszczyk w 8 miesiacu ciazy jak Ci zacznie sniezyc, ja mialam kumpele w ciazy w PL a tam kiepsko z ciazowymi kurtkami i chodzila w jakims nieestetycznym worku za duzym w biuscie o nie wiem ile, po to zeby sie w brzuchu zapiac. Jesli bede planowac nastepna ciaze to wezme pore roku pod uwage , czy przytyjesz czy nie brzuch urosnac musi :-D

No w sumie w zimie nieciekawie, jak ostatnio swoją kuzynke widziałam jak jej mąż musiał za każdym razem kozaki zakładać (2rozm większe! a jak by go zabrakło to hmm w kapciach do sklepu:/) to się cieszę że mi się udało w lecie,tym bardziej że tutaj już większych upałów się nie spodziewam
AYNI brzuszek wg mnie to nawet już spory ale ja nie jestem obiektywna, jak jutro M. naciągnę to mi fotke zrobi to wrzucę, też się pochwal :tak:

Ja juz tu kiedys wrzucalam, mysle, ze zbyt wiele nie urosl od tego momentu. No , ale chetnie sie z toba zrownam haha zobaczymy , moze ja mam kompleks malego brzuszka, a w rzeczywistosci jest duzy ? Hmmm... Jutro wsadze zaraz po Tobie. A ty tez jestes na wrzesniowkach? Widzialas, jakie tam maja wielkie brzuszki ?
https://www.babyboom.pl/forum/wrzes...i-maluszki-watek-zdjeciowy-56785/index67.html Ja w ogole nadal uzywam swoich bluzeczek, nie kupowalam zadnej odziezy ciazowej, tylko spodnie i kostium -kombinezon , chociaz w niektorych t-shirtach wygladam juz jak Kubus Puchatek w przykrotkiej bluzeczce, a ty ?

Ayni u mnie do 27 tyg za bardzo nie bylo widac brzucha, niektorzy pytali gdzie go zgubilam:-) ale zaraz potem zaczął rosnac w tempie natychmiastowym:happy: ale nadal mieszcze sie we wszystkie swoje stare ubrania nic ciazowego nie kupywalam poza jedna sukienka:)

Mowia ze na chlopca nie ma sie duzego brzucha:-D

No to Was nadrobilam :D

Alez dzisiaj powera dostalam na sprzatanie,temp spadla to i ja odzylam :)
W brzuchu mam szal cial i jest git :)

To ja czekam laski na te Wasze brzuchy :D
Mi tez sie znowu uroslo.

Zazdroszcze braku potrzeby kupowania ciuchow ciazowych..ja niestety swoje spodnie moge naciagnac max do kolan :D

MADZIA kiedy Ty wracasz ?? Gdzie zdjecia cFaniaku??

Szalejecie z wyprawkami ;) ja w pierwszej ciazy tez mialam prawie wszystko w 20tc..
I takim sposobem teraz przyjemnosc zakupow mnie ominela ...
Pare rzeczy musialam tylko dokupic.

Ayni zaden Holender, Polak! :D ta kolezanka mieszka w PL :) a tak w ogole, to ja mialam termin na 6 lutego, ona na 9 lutego :D urodzil sie tydzien po moim, buzki maja identyczne, tylko ich wloski roznia :-D dziwne, bo tatus napewno nie jest ten sam, a oni podobni jak 2 krople wody heheheh :-D

Ja w zimie mialam fajny plaszczyk, znalazlam w Sport2000. Dopasowany na piersiach, szerszy na brzuszku. Nie zaden ciazowy, z serii 'pikowanych'... oto on! Untitled 2.jpg przechodzilam w nim az do rozwiazania. i po rozwiazaniu - jak widac na zalaczonym obrazku :p - tez. nastepna zime tez w nim przelatam, bo bardzo fajny i wygodny, nie zaden wor :tak::-D

HAGUE fajny plaszczyk :) i wozek ;)
Ja mam problem z zimowymi kurtkami-nie znosze tych sliskich i szeleszczacych :D

mgd dzieki :) moja kurteczka sliska nie jest ale szelesci niestety :-D tez mnie to wkurza ale ja nie lubie bardziej materialowych/welnianych plaszczy, wiec wybralam mniejsze zlo hehehe :)

ps. a wozek mam ORANJE to sie wtopie w tlum jak mistrzostwa beda eheheh :p:p:p

The Hague, patrze i oczom nie wierze, ze ty tam brzuch mialas w tej kurteczce :szok:
to chyba brzuszek tez musialas miec maly, co ? tzn ja wiem ze to po porodzie jak widac na zalaczonym obrazku, ale jakos nie wyobrazam sobie, ze ty w tej kurtce w ciazy chodzilas :p

I w ogole moglas juz nie odcinac tej glowy hahaha przeciez tu sami swoi :p i tak Cie znajdziemy, po wozku!! :D

MGD moze tez brzucha zarzucisz jutro na ogledziny ? Jeszcze Madzia wrzuci cos z wesela, bo mysle, ze czeka, az zapomnimy
:-D

reklama
TheHague Tobie to się naprawdę udało, płaszczyk super i ja wiem że to niby już po ciąży ale Ty straszny szczuplak musisz być bo jak dla mnie to on chyba już byłby za mały:zawstydzona/y:
i mam już zdj więc jak mi się to wrzucę mojego wielorybka hehe :-)

Do góry