reklama
Madziula85
Rodzina w komplecie :)
hejka :0
ale skrobiecie
mgd fajna fotka, gdyby nie ten brzuszek to trzeba by wytęrzyć wzrok hihihi
wracam w niedziele w nocy lub w poniedzialek wieczorem , zalezy jaka bedzie pogoda i czy wyjezdziemy na noc czy na dzien z fotkami mam tu mały sajgon bo nie mam tu swojego kompa i w ogole. jak wroce to wszystko ogarne
Ayni kupiłam juz kolderke z podusia, taki płócienny kocyczek na lato to przykrycia, cos podobnego co mi nana19 poleciła pieluchy tetrowe, czapeczke , przescieradełko na gumce, aaaa i najwaniejsze ze kupilam aplikator do noska zamiast gruszki
oczywiscie tapeta do pokoiku juz jest, jeszcze tylko dzisiaj musze farbe dokupic
musze jeszcze z pare kaftanikow dokupic bo mam tylko 2 a wiecej spioszkow i pajacykow ale to juz w zeemanie kupie bo tutaj sa piekne ceny jak na takie cos a to jednak szkoda mi kasy na kaftaniki ktore bede uzywac miesiac czasu
wiecie ze ja tutaj spotkałam foteliki do auta za 150 zł ?? nowe?? toz to sam plastyk, jak zabawkowy.....
ale skrobiecie
mgd fajna fotka, gdyby nie ten brzuszek to trzeba by wytęrzyć wzrok hihihi
wracam w niedziele w nocy lub w poniedzialek wieczorem , zalezy jaka bedzie pogoda i czy wyjezdziemy na noc czy na dzien z fotkami mam tu mały sajgon bo nie mam tu swojego kompa i w ogole. jak wroce to wszystko ogarne
Ayni kupiłam juz kolderke z podusia, taki płócienny kocyczek na lato to przykrycia, cos podobnego co mi nana19 poleciła pieluchy tetrowe, czapeczke , przescieradełko na gumce, aaaa i najwaniejsze ze kupilam aplikator do noska zamiast gruszki
oczywiscie tapeta do pokoiku juz jest, jeszcze tylko dzisiaj musze farbe dokupic
musze jeszcze z pare kaftanikow dokupic bo mam tylko 2 a wiecej spioszkow i pajacykow ale to juz w zeemanie kupie bo tutaj sa piekne ceny jak na takie cos a to jednak szkoda mi kasy na kaftaniki ktore bede uzywac miesiac czasu
wiecie ze ja tutaj spotkałam foteliki do auta za 150 zł ?? nowe?? toz to sam plastyk, jak zabawkowy.....
Astrid1987
Mama Tygrysica z Księżyca
HAGUE ano fakt. Wtopisz sie niczym kameleon hahah
AYNI a prosze Cie uprzejmie
Zdjecie pod tytulem: kto znajdzie mgd???
Hahahaah, ale mnie rozbawiłaś tą fotką . Skojarzyła mi się z taką bajką "Gdzie jest Wally?"
Ja dalej w dwupaczku. Od dziś 39 tc... ostatnia prosta. Ciekawe, czy moje dziecko jest leniuchem, czy wyjdzie niedługo? Wczoraj miałam lekkie skurcze, takie ukłucia. Jak myślicie, czy to oznacza, że za parę dni Majka może wyjść?
AnnaJ007
Fanka BB :)
hejka :0
kupilam aplikator do noska zamiast gruszki .....
Raczej aspirator))
Ja ubranka ciązowe musiałam kupić...spodnie 3 pary i leginsy...bez kurtki się obyło na szczęście bo jesień w NL była cieplutka więc chodziłam w cienkiej i ledwo dopiętej lub grubej bluzie(normalnie za dużej).
Ktoś pisał o nosidełkach i chustach...
Chustę mam (natibaby-tkaną), maleńkiego dzieciaka tam bym nie włożyła bo najlepiej na płasko choć nie wiem co zwolennicy chust by mówili. Na ciepłe lato taka chusta się nie sprawdza bo dziecku jest gorąco. Ja Tymka nosiłam w kombinezonie i wtedy go w chustę no i musiałam szybko wiązać bo jak za długo to robiłam to mu było goraco i sie darł.. ale po wyjściu na dwór mu się podobało (miał około 4-5 miesięcy jak zaczęłam).
Nosidełko mam równiez-baabybjorn(wersja na lato)-nie ergonomiczne, tzn. nie ma tak szerokiego rozstawu nózek ale plecki nie są sztywne tylko się ładnie układają.
Pytałam rehabilitantki w PL (bo rehab. w NL to konowały moim zdaniem) i nie pomstowała na nosidełko,dziecko nie spędza w nim nie wiem ile czasu.
Rodzice często noszą dzieci w chustach i uważają że to takieergonomiczne itp. ale już samego dzieckaprawidłowo nie noszą...
Tak czy siak chusta nie w każdej sytuacji sie sprawdza, np. byliśmy teraz na wycieczce po zamkach i ciągłe wyciąganie Tymka z fotelika i wiązanie chusty byłoby ciężkie, a nosidełko to klik klik i już.
Chusty na marktplats można kupić używane, niestety niepowiem jak się nazywają bo trafiłam na nie przypadkiem...
Ostatnia edycja:
Madziula85
Rodzina w komplecie :)
Anna J007 hihi nawet nie zauwazylam roznicy dzieki
ja tez nie kupowalam duzo ciazowych, spodnie 1 pare i dwie bluzki a reszte nosze co mam
ja tez nie kupowalam duzo ciazowych, spodnie 1 pare i dwie bluzki a reszte nosze co mam
Astrid1987
Mama Tygrysica z Księżyca
Ja mam tylko 2 pary ciążowych spodni (jeansy i takie z materiału), jedną bluzkę i jedną koszulę. Ale bluzkę i koszulę kupiłam dlatego, że korting i mi się spodobały .
Robale
dziewczynki powiedzcie mi może, znacie jakieś ginekologa polskiego oczywiście który przyjmuje w Niemczech niedaleko od granicy z Holandią?
Ayni Ty niewierny Tomaszu zarzucam Ci foto z 9 miesiaca ciazy..
ps. ja czesto w maxi cosi jezdze, a on jest czarny, to juz mnie po wozku nie znajdziecie hheheh
Robale polski ginekolog jest w Kleve, zaraz za hol granica. zaraz Ci wyszukam
oto i link Ginekolog w Kleve
ps. ja czesto w maxi cosi jezdze, a on jest czarny, to juz mnie po wozku nie znajdziecie hheheh
Robale polski ginekolog jest w Kleve, zaraz za hol granica. zaraz Ci wyszukam
oto i link Ginekolog w Kleve
reklama
Robale
Kochana jesteś bardz ale to bardzo ci dziękuję
ja nie wytrzymam jeszcze tylu tygodni do potwierdzenia \
ja nie wytrzymam jeszcze tylu tygodni do potwierdzenia \