reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poród w Holandii 2011

reklama
TheHague szukałam, ale znajdowałam ok 100 od nas to troszkę dużo

Astrid no tak bym chciała aby potwierdził, ja do czasu zanim położna by mnie zbadała wy siwieją całkiem :-), dlatego korci mnie wizyta u ginekologa tak dla potwierdzenia :tak:

Robaczku, huisarts moze potwierdzic ciaze. (no w koncu jest multifunkcjonalny, umie wszystko ;) )

Robale polozna nie bada tutaj w ogole. Idz do poloznej i popros o ginekologa, mysle ze skieruje Cie bez problemu.

Huisarts wykonuje badanie ginekologiczne :confused: Koło mnie jest jeden przystojny, koleżanka do niego chodzi. Ma pełne obłożenie pacjentów u siebie i nie przyjmują nowych... ciekawe czemu ;-). Ja chodzę do przychodni, gdzie są same babeczki: huisarts, verloskundige i kraamzorg.

Właśnie a ja potrzebuję na papierku że to jest to mimo iż 3 testy są pozytywne, to coś mnie martwi, pewnie wkręcam sobie, ale wolę to sprawdzić,. rozmawiałam z M, pojedziemy do Niemiec, jak się potwierdzi załatwimy ubezpieczenie dla mnie i meldunek :-)

Astrid nie wykonuje badania ginekologicznego :sorry: stwierdza ciaze tak samo jak polozna:cool2:

Robale ale Twoje ubezpieczenie nic nie da, bo ten lekarz jest w Niemczech, wiec tego nie obejmuje i za wizyte bedziesz musiala normalnie zaplacic.

reklama
Do góry