reklama
Astrid1987
Mama Tygrysica z Księżyca
Robaczku, zanim się obejrzysz to będziesz wiedziała, kogo tam dźwigasz . Mi ta ciąża przeleciała, jak pociąg TGV.
Robale
Fanka BB :)
TheHague szukałam, ale znajdowałam ok 100 od nas to troszkę dużo
Astrid no tak bym chciała aby potwierdził, ja do czasu zanim położna by mnie zbadała wy siwieją całkiem :-), dlatego korci mnie wizyta u ginekologa tak dla potwierdzenia
Astrid no tak bym chciała aby potwierdził, ja do czasu zanim położna by mnie zbadała wy siwieją całkiem :-), dlatego korci mnie wizyta u ginekologa tak dla potwierdzenia
Astrid1987
Huisarts wykonuje badanie ginekologiczne Koło mnie jest jeden przystojny, koleżanka do niego chodzi. Ma pełne obłożenie pacjentów u siebie i nie przyjmują nowych... ciekawe czemu ;-). Ja chodzę do przychodni, gdzie są same babeczki: huisarts, verloskundige i kraamzorg.
Robale
Właśnie a ja potrzebuję na papierku że to jest to mimo iż 3 testy są pozytywne, to coś mnie martwi, pewnie wkręcam sobie, ale wolę to sprawdzić,. rozmawiałam z M, pojedziemy do Niemiec, jak się potwierdzi załatwimy ubezpieczenie dla mnie i meldunek :-)
Astrid1987
Astrid nie wykonuje badania ginekologicznego stwierdza ciaze tak samo jak polozna
Robale ale Twoje ubezpieczenie nic nie da, bo ten lekarz jest w Niemczech, wiec tego nie obejmuje i za wizyte bedziesz musiala normalnie zaplacic.
Bo już myślałam.... Nie zdziwiłoby mnie to mówiąc szczerze .
reklama
Robale
Tak wiem. wolę jemu zapłacić i mieć spokój, chodzi mi o to że, jak on potwierdzi to wtedy zapiszę się tutaj do położnej i będę spokojnie sobie czekać.