reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poród w Holandii 2011

Mdziula85 wszystkiego dobrego na nowej drodze zycia!

MGD w nocy troche brykal i teraz tez spokoj, delikatnie sie przeciaga ale nic poza tym:/
jesli jestes nie spokojna i wolisz sie upewnic ze wszystko w poradku to jedz i sprawdz bo po co sie zamartwiac na zapas, jeszcze w twoim przypadku to jest bardziej zrozumiale:)
ja co zaczne mowic ze trzeba bedzie chyba zadzwonic i powiedziec ze cos jest nie tak to dostaje odpowiedz ze jednak sie myle bo sie ruszy kilka razy a potem cisza...

reklama
Middag ! dopiero co wstała oj szaleli do 4 nad ranem. robię naleśniki z konfitura z fig i idziemy nad morze... miłego dnia kozki ;)))))

HAlo:)

dziekuje kochane za zyczonka :)

u nas juz leci 30 tydz OMG :szok: w 33 juz ma sie ulozyc glowka w dół bo narazie to jeszcze fikołkuje :)
za tydzien wizyta u poloznej ;)

nie dociera jeszcze do mnie ze bede rodziła , chyba tak jak niektorym z was dojdzie to do mnie jak juz urodze ;) do brzuszka sie powoli przyzwyczaiłam ale do faktu bycia mamą bede musiała odrazu :)

mgd a na co ci Egipt:) przyjezdzaj do polski hehehe

Madziula dziecko moze sie odwrocic nawet dopiero w 36-37 tygodniu.

Boze, ale upal.... Masakra jakas, dobrze ze Tomek jakos to znosi i nie marudzi za mocno.. Ja sie rozplywam..

Ja tam podchodzę na luzie. Jak się zacznie, to się zacznie. Nie mam na to większego wpływu, urodzić i tak trzeba. Majka ćwiczy nóżki cały czas... a niech sobie ćwiczy :-D. W ogóle Wam też nie chce się jeść w taką pogodę? Ja dzisiaj tylko lekkie śniadanie o 8 i jakoś o 14 zupę z wczoraj, gdzie też ona jakaś mega treściwa nie była.

Astrid ja to samo powtarzam hehe czy chce czy nie , wyjsc musi ;):) ale poki co sie nie stresuje.... jeszcze.... z jedzeniem roznie, raz mega apetyt raz jakas przekaseczka :)

Astrid ja to dzisiaj od rana non stop glodna hahaha :D czasami mam takie dni, ze od rana do wieczora w brzuchu mi burczy.. :-D

Po co w ogole sie stresowac porodem:confused:

MADZIA haha z calym szacunkiem do naszej Polszy, ale w szrankach z Egiptem przegrywa z kretesem :p

AYNI a gdzie ty szalas do 4 rano???

Dzwonilam do poloznej i kazala przyjechac na spoed. Podlaczyli mnie pod KTG,zrobili USG i wszystko jest ok.
Pani doktor powiedziala mi ze mala moze sie mniej ruszac przez te upaly,moja temp ciala jest podwyzszona,wiec wody plodowe tez. Wiec ma Ksiezniczka saune ...
Ale mam dzwonic za kazdym razem jak cos mnie niepokoi..nawet codziennie :D

Boszzz jaki upal ... Ide pospac przed obiadem :)

MGD a w domu szaleli, wiesz satelita jest :cool2:najpierw ogladali film na polskim kanale, M sie smial jak jeden lektor moze tlumaczyc za wszystkie charaktery w filmie HAHAHA a potem ogladali IQRAA arabski kanal, potem jeszcze district 9 i pogadali i tak zlecialo do 4 , w koncu dlugi weekend , trzeba korzystac bo niebawem sie skonczy siedzenie do pozna .

Ja tez dzis tylko sniadanko zaliczylam i caly dzien na zewnatrz tylko przyjmowalam plyny, pocieszam sie, ze moze przez upaly duzo nie przytyje w tej ciazy
:-D

poza tym dzis odkrylam, ze u nas na wsi nad morzem jest.. centrum nurkowe
:szok: mozna sobie zrobic kurs PADI czy tez wypozyczyc sprzet i podplynac do parku narodowego , ale raczej nie ma co ogladac bo pare krabow na krzyz i niezbyt wiele zyjatek . zaskakuje mnie ta zeelandia :happy2:

reklama
Witam się i tu - jeszcze w dwupaku. Panele polożone, domek wysprzątany, a to wszystko dzieło mojego męża... ja się tylko plątałam pod nogami:-D No, ok - dzieci mu pomogły:-D
Dziś skonczyli, ja przespalam cale poludnie, rozplywalam sie jak maslo bez lodowki - masakra..........
Z pewna doza niesmialosci chcialabym dolaczyc do zacnego grona "holenderek" :)
Mam nadzieje,ze mimo 244 stron tego watku (przez ktore raczej nie przebrne :) ) dam rade wkrecic sie w watek.
Yokasta - witam na forum. Fajnie że tu trafiłaś, gratuluje ciąży:-)
Co do tego naszego wyjazdu to juz sama niewiem jak to bedzie, chcemy pojechac no ale dziecko bedzie mialo niecale 2 moze juz dwa miesiace i 12 godzin samochodem to duzo, samolotem prawie na to samo wyjdzie bo wszedzie daleko, w sumie samochodem to mozna jeszcze sie gdzies zatrzymac itp, jeszcze bede sie zastanawiac, bo jesli nie teraz to dopiero moze za rok bysmy pojechali:/
Bernadetka, zrobisz jak uważasz za słuszne, ale ja np zrezygnowałam w tym roku z wyjazdu do PL. Generalnie wakacje spędzimy w domu, w sierpniu przyjadą goście na chrzciny, a jeśli będzie kasa, to może na te jesienne wakacje wybierzemy się gdzieś tu blisko - w NL. jest wiele możliwości

Madziula - wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Do góry