reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poród w Holandii 2011

reklama
Ach Madziuuuuu gratulacje z okazji zamazpojscia !! Zapomnialam na smierc !! Zabijcie mnie ! Wszystkiego naj naj naj, kurcze nic nie napisalas, a ja sie dopiero teraz zorientowalam koza :D tzn ja koza, nie ty :p Wszystkiego naaaaj !!!

Napisz nam jak bylo i w ogole zdjecia mialy byc ten teges
:tak: Nooooo... I w ogole zostal Ci ostatni tydzien a potem spowrotem do wiariatlandii :D ja jak wyjezdzam do Polski, gdzie na poczatku jestem zachwycona a potem sie irytuje i wracam do NL to tak patrze na wszystko do okola i mysle sobie : no, ale jestem juz w domu :-D

Ayni dziekuje :) hehe zes nasmarowała na rozowo:)

A gładko poszło, cywilny chwilka strachu i po wszystkim hihihi zdjątka narazie sa na aparatach , jeszcze sie nie ogarnelismy :) chłoniemy :)

do Nl wracam dopiero za tydz w poniedzialek :) wiec jeszcze sie wybycze hihi musze tapete i farbe do pokoiku zakupić i powrocie zabieramy sie do roboty ;)

Aaaa i ja zapomnialam!!!

Ale wiesz Madzik ze mozg ciezarnej nie dziala jak trzeba ;)

Wszystkiego pieknego na nowej drodze zycia kochana!!

Madziu, wszystkiego najlepszego dla Was. Cieszę się, że Wam się wszystko udało. Udanego urlopiku w PL i szczęśliwej podróży do Kraju Tulipanów :tak:.
wszystkiego_najlepszego_na_nowej_drodze_zycia_0.jpg

Halo halo ;)
Witam z...popoldnia :)
Wstaje codziennie rano oczom nie wierzac,ze taka u nas piekna pogoda :)
Mamy dzisiaj plan poszwedania sie po Amsterdamie, bo bylam tylko raz odkad wrocilismy do NL, a uwielbiam Amsterdam ;)

Hej Mgd ,wracacie do Egiptu mowisz? Za pare lat czy juz niedlugo?
Weszlam na Twojego bloga, fantastycznie piszesz!

Mdziula85 wszystkiego dobrego na nowej drodze zycia!

Dzien doberek :)

I znooowuuu prazy :) a ja spuchnieta jak banka wstanka :) sam sex.

YOKASTA witaj :) dziekuje za komplementa :D gdyby nie pisanie,to pewnie dawno wyladowalabym w wariatkowie ;)
A do Egiptu mamy przebiegly plan jechac po nowym roku..mysle ze okolice marca.
Ale nauczona zycia-planow nie robie.
Zobaczymy co wiatr przyniesie :)

Milego zwiedzania Amsterdamu :)

BERNADETKA jak tam maly?? Dalej spokojny??
Moja cos dalej niemrawa..jak do wieczora sie noe rozbryka to jade na spoed. Wole pojechac 20 razy za duzo niz raz za malo... Moze i panokuje nie potrzebnie,ale chce spac spokojnie.

Ostatnia edycja:
reklama
WITAJCIE.MGD ja cie rozumiem ,bo moj Tymcio tez sie malo ruszal a ja se tlumaczylam to na rozne sposoby a na wizycie u poloznej okazalo sie ze ma bardzo slabiutkie tetno i szybko do szpitala nas zabrali.Lepiej sprawdzic i wyjsc na panikare niz cos zaniedbac.

Do góry