reklama
Madziula85
Rodzina w komplecie :)
ciekawe czy nadal tak bedzie jak wroce
Ach Madziuuuuu gratulacje z okazji zamazpojscia !! Zapomnialam na smierc !! Zabijcie mnie ! Wszystkiego naj naj naj, kurcze nic nie napisalas, a ja sie dopiero teraz zorientowalam koza tzn ja koza, nie ty Wszystkiego naaaaj !!!
Napisz nam jak bylo i w ogole zdjecia mialy byc ten teges Nooooo... I w ogole zostal Ci ostatni tydzien a potem spowrotem do wiariatlandii ja jak wyjezdzam do Polski, gdzie na poczatku jestem zachwycona a potem sie irytuje i wracam do NL to tak patrze na wszystko do okola i mysle sobie : no, ale jestem juz w domu
Napisz nam jak bylo i w ogole zdjecia mialy byc ten teges Nooooo... I w ogole zostal Ci ostatni tydzien a potem spowrotem do wiariatlandii ja jak wyjezdzam do Polski, gdzie na poczatku jestem zachwycona a potem sie irytuje i wracam do NL to tak patrze na wszystko do okola i mysle sobie : no, ale jestem juz w domu
Madziula85
Rodzina w komplecie :)
Ayni dziekuje hehe zes nasmarowała na rozowo
A gładko poszło, cywilny chwilka strachu i po wszystkim hihihi zdjątka narazie sa na aparatach , jeszcze sie nie ogarnelismy chłoniemy
do Nl wracam dopiero za tydz w poniedzialek wiec jeszcze sie wybycze hihi musze tapete i farbe do pokoiku zakupić i powrocie zabieramy sie do roboty
A gładko poszło, cywilny chwilka strachu i po wszystkim hihihi zdjątka narazie sa na aparatach , jeszcze sie nie ogarnelismy chłoniemy
do Nl wracam dopiero za tydz w poniedzialek wiec jeszcze sie wybycze hihi musze tapete i farbe do pokoiku zakupić i powrocie zabieramy sie do roboty
Astrid1987
Mama Tygrysica z Księżyca
yokasta
Zaangażowana w BB
Halo halo
Witam z...popoldnia
Wstaje codziennie rano oczom nie wierzac,ze taka u nas piekna pogoda
Mamy dzisiaj plan poszwedania sie po Amsterdamie, bo bylam tylko raz odkad wrocilismy do NL, a uwielbiam Amsterdam
Hej Mgd ,wracacie do Egiptu mowisz? Za pare lat czy juz niedlugo?
Weszlam na Twojego bloga, fantastycznie piszesz!
Mdziula85 wszystkiego dobrego na nowej drodze zycia!
Witam z...popoldnia
Wstaje codziennie rano oczom nie wierzac,ze taka u nas piekna pogoda
Mamy dzisiaj plan poszwedania sie po Amsterdamie, bo bylam tylko raz odkad wrocilismy do NL, a uwielbiam Amsterdam
Hej Mgd ,wracacie do Egiptu mowisz? Za pare lat czy juz niedlugo?
Weszlam na Twojego bloga, fantastycznie piszesz!
Mdziula85 wszystkiego dobrego na nowej drodze zycia!
mgd
ماما كوثر
Dzien doberek
I znooowuuu prazy a ja spuchnieta jak banka wstanka sam sex.
YOKASTA witaj dziekuje za komplementa gdyby nie pisanie,to pewnie dawno wyladowalabym w wariatkowie
A do Egiptu mamy przebiegly plan jechac po nowym roku..mysle ze okolice marca.
Ale nauczona zycia-planow nie robie.
Zobaczymy co wiatr przyniesie
Milego zwiedzania Amsterdamu
BERNADETKA jak tam maly?? Dalej spokojny??
Moja cos dalej niemrawa..jak do wieczora sie noe rozbryka to jade na spoed. Wole pojechac 20 razy za duzo niz raz za malo... Moze i panokuje nie potrzebnie,ale chce spac spokojnie.
I znooowuuu prazy a ja spuchnieta jak banka wstanka sam sex.
YOKASTA witaj dziekuje za komplementa gdyby nie pisanie,to pewnie dawno wyladowalabym w wariatkowie
A do Egiptu mamy przebiegly plan jechac po nowym roku..mysle ze okolice marca.
Ale nauczona zycia-planow nie robie.
Zobaczymy co wiatr przyniesie
Milego zwiedzania Amsterdamu
BERNADETKA jak tam maly?? Dalej spokojny??
Moja cos dalej niemrawa..jak do wieczora sie noe rozbryka to jade na spoed. Wole pojechac 20 razy za duzo niz raz za malo... Moze i panokuje nie potrzebnie,ale chce spac spokojnie.
Ostatnia edycja:
reklama
nana19
Fanka BB :)
WITAJCIE.MGD ja cie rozumiem ,bo moj Tymcio tez sie malo ruszal a ja se tlumaczylam to na rozne sposoby a na wizycie u poloznej okazalo sie ze ma bardzo slabiutkie tetno i szybko do szpitala nas zabrali.Lepiej sprawdzic i wyjsc na panikare niz cos zaniedbac.