reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poród w Holandii 2011

A co do mycia. Jaaaa, dzisiaj ktoś zrobił wystawkę koło nas i leżała sobie wanienka dla dzidzi. Oczywiście bez żadnej żenady wzięliśmy ją do domu. Zawiedliśmy się dopiero, jak zaczęliśmy ją czyścić, bo była popękana na dnie przy krawędziach. Kurczę... tak to by była darmowa wanienka, ech. Ale jaką radochę mieliśmy z naszego odkrycia na początku, to nasze :D.

reklama
Astrid jak nie chcesz wydawac fortuny na rzeczy dla dziecka to poszukaj na marktplaatsu :) tam czasami wanienki uzywane za 5e stoja :) my kupilismy nowa w prenatalu, tez tania bo 20e, wzielismy najzwyklejsza i bez bajerow typu termometr hehehe bo to niepotrzebny wydatek a te termometry zawsze o tylek rozczas i pokazuja zle temperatury i zawsze lokciem sprawdzamy :D :D

HAGUE-NANA peace sisters :D

ISKIERKA i moim zdaniem taka ciaza jak Twoja pierwsza to blogoslawienstwo :)

SENCILLA jesli mnie pamiec nie myli, to oferowalas sie z przepisem na chlebek orkiszowy :D to ja bym pieknie prosila :)

AYNI zazdraszczam!!! Ja swoich okien nie moge umyc! Wrr mam glupi system "lodowkowy". Wiecie jak sie rozsuwaja szyby w lodowkach sklepowych z lodami?? Jedna szyba zachodzi na druga...ze**ram sie a nie umyje..

ASTRID wyobrazam sobie radosc! My dorwalismy na vrijemarkt maxi cosi i cudna karuzele z bajerami,za bezcen. A wszystko "nufka funkiel nie smigana" :)

Lody jem. Moge sie podzielic :)

Madziula chipsy w ciazy :szok: wiesz ze tam rakotworcze swinstwo sie znajduje.... jak juz musisz to ogarnicz do baaardzo malej ilosci, wiem jak to jest bo sama w ciazy mialam smaki na chipsy i to na rozne smaki i rodzaje :-D ale na szczescie moj mi zabronil bo zadne z nas nie chcialoby zeby nasze baby dostalo taka dawke chemii do swojego organizmu... :baffled:

Ja wlasnie na marktplaatsu smigam i poszukuje maty edukacyjnej :D :D pewnie znajde :-D

reklama
Hej dziewczyny:)
mnie dzisiaj wciagneło czytanie "mamy z holandii"
i wyczytałam ze Sencilla jest z tego samego miasta co ja :-) no prawie bo ja do Stalowej Woli mam 20 km:)

Wchodze tutaj a tu tyle postów o kupkach:-D
mnie na szczescie nie obrzydza kupka czy wymiociny ale tylko u maluszków:p
u dorosłego to zaraz mnie rusza:/

Ja tez dzisiaj myłam okna:happy2: Moj B powiesił firanki i zaraz potem zaczelo padac:(
Moj Aluś to tak szalał dzisiaj w brzuchu, ze jak by mogl to by wyszedl i poszedl:)

Do góry