reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poród w Holandii 2011

heheh spokojnie , mam łeb na karku, od czasu do czasu zjadam sobie mała miseczke chipsow :) i to takie flipsy kukurydziane ;)

co was na te okna wszystkie napadło?? zimno, łeb urywa a wy okna myjecie hehehe

reklama
Wiem, wiem, będziemy szukać na maarktplatzu. Koło nas w Hemie wanienka jest za 15 €. Na pewno wózek będziemy szukać używany.
A co do wychodzenia, to mam wrażenie, że Majka by sobie na spacer poszła. Dzisiaj chyba za dużo spacerowałam i sobie teraz Mała odbija. Mam nadzieję, że nie urodzę :-D.

ah wy lodowe kobiety, a ja wcinam chipsy dzisiaj dla odmiany ;)
Mnie chipsy w ciąży jakoś malo smakowały, za to objadalam się popcornem. Ale ostatnio też mi już bokiem wyszedl...
Madziula chipsy w ciazy :szok: wiesz ze tam rakotworcze swinstwo sie znajduje....
Taaa, właściwie to bez urazy, ale w ogóle nie powinnysmy nic jeśc bo to sama chemia, rakotworcze substancje itp, itd...
Kilkanascie lat temu guma do żucia była rakotworcza, dzis sie ją reklamuje jako najlepsza po posiłkach dla zdrowych zębow.
Chemia jest wszedzie. Nie dajmy sie zwariować...

Ja za te okna to sie zabierałam juz ohohohhoo:)
i jakos nie mogłam sie zebrac, a dzisiaj mialam dzien na sprzatnie:)
Ale juz coraz ciezej bo jak slon chodze;p
Moj B to sie cieszy jak male dziecko jak maly tak wierzga;p i mowi ze doczekac sie nie moze, bo on juz by chciał:tak: Nie daj Boze zeby mi nie wykrakal bo jeszcze chyba sie nie nastawiłam:)

iskierko hehehe faze popcornu mam juz za soba :)

bernadetkka moj tez sie cieszy jak dziecko gdy czuje jak mała sie pulta w brzuchu :) a mnie cieszy jego radosc ;)

Madziula mnie tez to bardzo cieszy:)
tylko sie boje zeby sie to wszystko wczesniej nie zaczelo, mam jakies takie przeczucie:/
ja mam czasami smak na chipsy ale zjem kilka i juz mi sie odechciewa:)

bernadetkka oddychał głeboko i sie nie zadreczaj, napewno jak sie zacznie to bedziesz przeczuwać, jeszcze troszke za wczesnie na ciebie ;)

reklama
Ja się idę położyc, bo coś mnie brzuszek pobolewa...
Mała sie rusza z jednej strony, a coś dziwnego dzieje się z drugiej strony. Jakieś niby skurcze...
Poleżę to do rana przejdzie
Dobranoc all

Do góry