reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poród w Holandii 2011

Madziula wiem jeszcze kilka tygodni a najlepiej jak najdluzej niech sobie tam siedzi:)
z jednej strony juz nie moge sie go doczekc:) a z drugiej mam pewne obawy...
ale w zyciu trzeba byc twardym, wiec nastawiam sie pozytywnie a jak to bedzie to sie dopiero okaze:)

reklama
Iskierka ja tez mam tak ostatnio.
Juz nie moge sie doczekac wizyty a mam ja za tydzien dopiero, chce sprawdzic czy wszystko w porzadku bo czasami mam leki dobrze ze ma mnie kto pocieszac:)
Idz i odpoczywaj:)

Bernadetka, a to Ci zbieg okolicznosci! a moge wiedziec, skad dokladnie jestes?
cos sie kobietki ze stalowej woli ujawniaja, bo wczoraj przez przypadek okazalo sie, ze na forum lutowek jedna z mam tez jest ze stalowki.. :tak:

moja dzidzia wczoraj szalała prawie cały dzień, nawet mężuś miał okazje dostać kilka kopniaczków a dzisiaj cały dzień prawie nic, byłam już i na dłuuugim spacerku z psiakiem i teraz znów zanim do łóżka wskoczyłam ale nadal spokój hmm

I jak dotąd nie miałam mocnych zachcianek to od teraz wiem już co to znaczy że mi sie chce teraz i koniec kropka hehe mój M musiał jeździć po sklepach tylko dlatego ze mi się lodów magnum zachciało i to konkretnych hihi :-D

reklama
Jakie bole? Jakie porody???!!!
Zaciskac mi tu nogi!! Nie ma lekko-swoje trzeba sie przeturlac :D

BERNADETKA nie na moje nerwy takie filmiki,krazy to po necie juz jakis czas ale moj poziom masochizmu jest rowny 0.

SENCILLLAAAAAAA widzialas mojego possta?? Tego o chlebku????

KALLIE moja wczoraj miala dzien lenia :) daj dziecku odpoczac hahah

Do góry