reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poród w Holandii 2011

Madziula to co ze cywilny a to nie slub.No to masz sukienke?

THE HAGUE wiesz ja nieraz mysle by cos z tym zrobic ale my dowodow nie mamy.Podejzewam ,ze tutaj to nie ma takich pzrepisow jak w pl ,ze proznociagu nie mozna stosowac na wczesniakach .Pozatym nie mam zadnych wynikow badan ,zapisu ktg tez nie mam.Oni sie zabezpieczyli i zapisali na twardym dysku te momenty gdy tetno Tymka bylo ok .Wiesz to sa takie sprawy ktore sie ciagna latami a ja nie mam na to sil psychicznych ,mam nadzieje ze kiedys bedzie poprostu mniej bolec to wszystko i ze Tymek bedzie sie rozwijal prawidlowo,na tym najbardziej mi zalezy.

reklama
nana19 hheh no ślub slub :) nie mam sukienki i to jest najwiekszy problem, duzo jest na internecie ale boje sie kupowac przez internet bo bez mierzenia z brzuchem to ryzyk fizyk, bede biegala pewnie w pl za sukienka ehhh

Nana Chu ja myślę że nie warto się w tym babrac bo tylko strata pieniędzy i nerwów. Na koniec dostaniesz może list że Imprzykro że masz takie odczucia ale wg nich wszystko jest ok. Takie przepraszam w liście to każdy może wystukac na klawiaturze a kasy napewno nikt wam nie da. Oglądałam w tv przypadek bledu lekarza z upośledzoną dziewczynka i sprawa ciągnęła się 10 lat. Lepiej zostawić to za sobą i wygladac lepszego jutra. co się stało to sie nie odstanie .

Dokladnie AYNI zgadzam sie z toba ,tak jak napisalam najwazniejsze by Tymek rosl zdrowo a my chcemy zyc dalej.To by nam niczego dobrego nie przynioslo.Wole cieszyc sie codziennoscia z Tymkiem wypatrywac co dobrego przyniesie dzien ,niz nakrecac sie przeszloscia ,ktora sie nie zmieni.Chce wyjsc z tego a nie babrac sie w tym.

Ostatnia edycja:
No Madzia fajnie cywilny ;) powiem Ci, ze ja jakos od poczatku nie bylam za wielka koscielna pompa i ogromnym weselem za kupe kasy. Jakos inaczej podchodze do tych spraw i mysle , ze lepiej skromnie, w rodzinnym gronie niz tak na pokaz. Niby sie mowi, ze kazda kobieta marzy o hucznym weselu i pompie ale chyba nie wszystkie , przynajmniej ja jestem takim wyjatkiem. A wy myslicie nad slubem koscielnym i weselem w pozniejszym czasie ?

A rozgladalas sie za ewentualnymi sklepami w Twoim miescie ? Slyszalam ze pod Olesnem jest jakis salon mody slubnej , z przystepnymi cenami, mysle, ze jakies skromniejsze sukieneczki , moze nie typowo w stylu sukni slubnej. Moja kolezanka kupila tam swietna suknie, ale typowo slubna za 700 PLN . A czego konkretnie szukasz ? W Opolu nie wiem jak tam teraz, ale chyba nie ma jakis super sklepow aby fajna sukieneczke dla ciezarnej znalezc... Jeeej jak ja dawno nie robilam zakupow w Opolu :D

Ayni ja nie mam parcia na huczne koscielne weselicho :) narazie o tym nie myslimy:)

co do sukienek, to jak zajade to bede szukała :) ale u mnie raczej bedzie kiepsko dlatego cały czas obstawiam wypad do Opola z nadzieja ze tam cos znajde. Nie szukam sukni slubnej ale jakąś elegancką sukienke, na internecie takie kosztuja do 150 zł i wiecej tez mi szkoda dac na jeden raz , no ale zobaczymy, jak tak tragicznie bedzie to w ostatecznosci zamowie na necie i juz ;)

Madzia, moja znajoma brala slub pare miesiecy temu z brzuszkiem , tez cywilny i miala super czarna satynowa sukienke przed kolano z taka jakby wstega biala pod biustem i do tego biale, satynowe bolerko. Jesli chcesz to moge ja spytac gdzie kupila, moze bedzie to jakis punkt przy Twoich poszukiwaniach ?

reklama
Cześć dziewczyny:) niedawno znalazłam to forum i najpierw chciałam przeczytać posty żeby być w miarę w temacie ale muszę przyznać że piszecie w takim tempie że nie sposób nadążyć :szok: A więc tak coś o sobie to mam na imię kasia, mieszk w nl już ok 2 lata i jakiś czas temu udało nam się z mężem i będę mamą:-) I cieszę się bardzo że znalazłam to forum bo duuużo ciekawych informacji podajecie :happy:

Do góry