reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poród w Holandii 2011

nana 19 napewno w ciazy niebezpiecznie bo chodzi o dobro dziecka, ale ze takie rzeczy sie zdarzaja to nie do pomyslenia...

bernadetkka to napewno nozki :) gdzies musi rozprostowac kosci hihiih

reklama
Ostatnio moja psychoterapeutka zapytala mnie czy nie chcialabym oskarzyc ich o zaniedbania ,a co ja im moge udowodnic,eh

bernadetkka ja mialam badania moczu co 2 miesiace a od 8 miesiaca co wizyte, takze wiedzialysmy z polozna kiedy sie mniej wiecej porod zacznie, bo tydzien przed cos tam sie w moczu zawsze pojawia :) jakies czerwone krwinki, czy cos podobnego, ale nie pamietam juz dokladnie. jak nie masz takich badan, to upomnij sie u poloznej, ze chcesz je wykonac.

Wow!Dajecie wszystkie taką dobra energię i naprawdę podajecie tyle ważnych informacji:-)Tylko ja muszę zacząć od wyboru tego lekarza.I jak już będę na miejscu zapytam o więcej,niech dadzą mi jakieś ulotki.Ja chyba za bardzo się denerwuję i wybiegam za bardzo do przodu z tym wszystkim,a przecież 4 dni temu dopiero zrobiłam teścik:sorry:Więc muszę to ogarnąć,ale na spokojniei;-)
Bardzo pomagacie takim świerzym mamusiom jak JA;)Jak to slicznie brzmi...MAMA:-)

Tak,domyślam się:-)Zawsze marzyłam o tym żeby zostać mamą,ale nie myślałam,że stanie się to już teraz:szok:Trochę panikuję,ale zarazem bardzo się cieszę!A dzięki Wam mamusie mogę się trochę uspokoić.Super...dziekuję bardzo:-)

reklama
Do góry