reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poród w Holandii 2011

Ayni no ja jak mowie do tej pory biore tylko kwas foliowy bo nawet nikt nie zasugerował mi witamin ;) ząbki i dziąsła poki co w dobrym stanie, włosy nawet powiedziałabym ze mam wrazenie jakby byly mocniejsze a i na cere nie narzekam, jest cały czas tak jak było zawsze wiec moge smiało powiedziec ze to nie przez zadne dodatkowe witaminy ;)

reklama
Madziula, mam nadzieje, ze dotrwamy takie piekne az do rozwiazania ;] powiem wam, ze sie swietnie czuje (poki co) w moich kraglosciach i czuje sie jak Wenus ;D

Ayni ja tez nie narzekam na krąglości, własciwie to tylko brzuch mi sie ogrągli , zadne boczki ani biodra naszczecie hehehe
niekotrzy nie dowierzaja ze to juz 7 miesiac u mnie, ze mały brzuch, no ale zobaczymy jak dalej ;)
ja tez czuje sie dobrze oprocz tego ze mecze sie jak mops i czasami mały wysiłek a ja sapie jak jakas otyła hehe

Madziu ja niestety zaokraglam sie cala, a kraglosci mialam juz przed ciaza i to spore ;p moja mama ostatnio rozmawiala ze mna na skypie to az krzyknela : "jakie wielkie cycki!!" hahaha moze wrzucisz nam jakas fotke z brzuszkiem, co ? dasz sie namowic ?

Ayni ty to mnie zawsze na cos namówisz :) tak naprawdę to pierwszy raz robiłam sobie zdjecia brzunia ;) ale niech będzie :) az mam stresa hehhe

i z góry przepraszam ale wygodnie mi w pizamie hehheheh

Madziula nie przejmuj sie, tak samo moj brzuch wygladal w 7 miesiacu, to wlasnie dopiero od 7-8 wywala i wtedy sie robia boki i uda bedziesz tez miala jeszcze grubsze :D na szczescie po ciazy przy karmieniu piersia wszystko schodzi :)))))))))

ale i tak najgorsze chyba beda rozstepy, bo tego sie pozniej nie 'zrzuci' i zostaja juz na zawsze. ja mam tylko 1 na szczescie i to wylazl w 9 miesiacu, tydzien przed porodem skubaniec hehehehe :)))))

pocieszam sie tym ze niektore juz w 4 wygladaja tak jak ja w 7 wiec nie jest najgorzej i wcale nie jest regułą ze musi wywalić , ale czas pokaze co bedzie ;) mam nadzieje ze smarowanie brzuszka w jakims stopniu pomaga :)

Oj Madzia jaki zgrabny brzusio :) piekny, dobrze, ze taki maly, jak z czasopisma, u mnie na wrzesniowkach niektore juz maja wielkie brzucholce, u mnie jest taki sredni, ale ja mialam ciaze spozywcza przed ciaza faktyczna :D i fajnie, ze Cie namowilam na fotkce, przynamniej bedziesz mogla sobie obejrzec kiedys tam hihi pizamowcu Hello Kitty :D super ! no ale ty taka drobniutka, wiec dzidzia sie pewnie chowa tam w srodku.

reklama
Ayni Hello Kitty to spodnie dresowe a góre mam od piżamy ze snoopy'm hahahahaha
ja drobna, nie no chudzina nigdy nie byłam, ale spodziewałam się po sobie ze moge być duziaaa w ciazy :)
a gdzie twoje fotki ?? są na forum :)

Do góry