reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poród w Holandii 2011

ja mam duzo zdjec brzusia, fajna pamiatka..

madziula raczej zawsze wywala, bo wtedy dziecko ksztaltow nabiera i tyje :D
ja tez sie smarowalam dziennie po 20 razy na kanapie przed tv z nudow haha no i niestety jest jeden ;/

reklama
The Hague , jeden to moim zdaniem i tak sukces :) no ale 20 razy hehehe ja czasami czuje takie napiecie skory pod brzuchem to lece posmarować i pomaga ;) ale raz dziennie przynajmniej sie smaruje , czasem dwa :)

Wracajac do witamin - czyli ilu ludzi tyle opinii.. Wazne zeby postepowac w zgodzie ze soba :)

MADZIAAAAAA jakas ty zgrabnaaa! Matko przy tobie to moj bebenek jak u wieloryba...

Niestety ja mimo smarowania (2razy dziennie) mam pare na tylku haha, a dokladnie na posladku lewym :D
No ale coz...robilam co moglam ;)

HAGUE zazdraszam ze masz tylko jednego :)

AYNI dawaj focisza brzucha ;)

no jak sie tyje to wszedzie moga wyjsc, na udach, bokach, brzuchu, tylku, biodrach... rozstepy to strasznie paskudna sprawa... a ja mam tego rozstepa dokladnie w tym samym miejscu co moja mama ma heheheh i ona tez tylko jednego ma :))))

Serio serio :) zaraz jak sie posladek zaczyna ;) bo ja chudzina bylam przed ciaza..w sumie to dibrze ze to tylek a nie brzuch czy (.)(.)...

Wielorybiego brzucha wkleje wieczorem jak sie do kompa podlacze :)

mgd no tak, z wszystkiego złego tam idzie przezyc hihi ja niestety mam małe rozstepy na piersiach bo kiedys schudłam 13 kg ale na szczescie biustonosz wszystko zakrywa wiec nie widać , wiec wiem o tym tylko ja ;)
ok to czekamy na fotki ;)

haha ja dawalam fotki na wrzesniowki, ale juz nieaktualne, bo rosne codziennie, golego wam nie pokaze, bo moj nie jest taki zwarty jak u Madzi, u mnie raczej taka galaretka , no i jeszcze dodam , ze MGD tez bym chciala zobaczyc z wielorybkiem narybkiem hihi ;0 a co mi, tam chcecie zobaczyc yeti, to czemu nie :D

Właśnie odkryłam jak się wstawia fotki z telefonu bo zawsze na maila wyslalam a potem z komputera. Ehhhh chyba się starzeje. Mgd teraz Twoja kolej.

Załączniki

• 2012-05-05 16.01.22.jpg
    2012-05-05 16.01.22.jpg
    14,4 KB · Wyświetleń: 32
  • 2012-05-05 15.59.37.jpg
    2012-05-05 15.59.37.jpg
    15,5 KB · Wyświetleń: 34
reklama
Ayni tak myślałam ze w tym gadaniu o wielorybach to wiecej mowienia niz jest w rzeczywistosci :) bez sweterka jest pewnie mniejszy :) fajna mamuśka jesteś ;)

Do góry