reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poród w Holandii 2011

AYNI do Yeti ti Ci daleko kochana :D
Piekny brzuszek. I juz taki ciazowy :)

Daj instrukcje jak wstawic zdjecie z tel :)
Ja najpierw ba picasse wysylam i potem z kompa wklejam ;)

reklama
oJ tam wlasnie on normalnie bylby mniejszy, gdyby nie moja wczesniejsza ciaza spozywcza , w zeszle lato babka w polsce sie mnie spytala na kiedy mam termin :szok:ale glupio bylo :D hahaah a bluzeczka normalna streczowa i cienka totez odzwierciela ksztalt brzucha.

MGD jak normalnie piszesz posta na BB forum to w telefonie tez masz ikonki z czcionka i pierwsza po lewej to wlasnie wstaw obrazek i odwoluje Cie do galerii gdzie wybierasz obrazek i on sie zalacza. jesli chcesz wiecej, to czynnosc nalezy powtorzyc ;D no , ale z nas informatyczki hahaha dobrze , ze mnie oswiecilo po paru miesiacach, bo zylabym w niewiedzy

No wlasnie moj madry tel nie jest taki madry ;) pyta sie o plik z kompa :D
Ale znalazlam wlasnie aplikacje , moze przez nia pojdzie :)

No zobaczymy czy teraz pojdzie :rolleyes:

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    35,3 KB · Wyświetleń: 35
o masz , no nastepny wieloryb :) zaraz w czambo mgd dostaniesz i bedzie hehehe a czemu nie goły?? tylko ja pokazałam goły ???hhehehe

ja bym wam pokazala jak ja wygladalam, ale gdzies mi sie zawieruszyl folder ze zdjeciami :szok: mam tu tyle fot ze nie moge nic znalezc hahaha jak sie dokopie to wrzuce :D
ile juz dziewczyny jestescie na plusie??

MGD ty tez taki szczuplak !! ja Cie krece na dwie rece :p sliczny brzusio, powinnas zostac jakas modelka dla prenatala czy cos .

Madzia ja za chiny ludowe golizny nie pokaze, poza tym mysle, ze jakbys zobaczyla to miala bys koszmary i juz nigdy nie zjadlabys czekolady w zyciu :D a chcialabym jeszcze Ci ofiarowac te przyjemnosc w zyciu.

TheHague - jak sie odwieruszy to ja tez chetnie zobacze, najlepiej zestawienie w ciazy i po, skoro pisalas, ze wrocilas do wagi sprzed ciazy, to jest sie czym pochwalic niewatpliwie !

lece na dol, bo u nas dzis swieze ryby i moj je czysci (nie wiem jak wy ale ja nie umiem tego robic i nie chce sie nawet uczyc) i chociaz sie pokrzatam w kolo poudawac, ze cos tam tez robie :D

Hahah MADZIA padlam z tego twojego "czambo" :D moj ojciec zwykl tak do mnie mowic ;) ... A potem robil :p
Ps. Skad jestes?? Bo nie dosc ze moja imienniczka, z tego samego rocznika(o ile '85 to rocznik) i na dokladke dokladnie na takim samym etapie ciazy :)

HAGUE szukaj szukaj tych zdjec :) ja tez cykam co nie miara...kiedys z lezka w oku bedzie sie to wspominalo :)

AYNI ales mi naslodzila :*. Do modelki mi daleeeko hahah ratuje mnie moj wzrost ;) wizualnie sie rozklada po dlugosci hahah

Ja mam 13,5 kg na plusie. Ale to bylo 3 tyg temu ;) zobaczymy w poniedzialek :)

A golizny nie pokaze :p ze wzgledow powiedzmy religijno-ubezpieczeniowych ;)
Te zdjecie tez dlugo tu nie powisi :)
Ja mam hopla na punkcie prywatnosci,no a jakby nie bylo BB forym jest otwarte...

AYNI...ooo rybke masz :) swieza :) rzuc jedna. Pomoge skrobac :)

mgd tak , ja tez 85' :) czarnobyl :) ja jestem z opolskiego , mieszkam pod Opolem ;)
ja tam sie nie wstydze , wam mogę pokazać bo wy wtajemniczone ale np na facebooku juz bym takiego zdjecia nie dała ;) tym bardziej ze i tak bez twarzy to nic sie nie stanie ;)

ja przytyłam ( jeśli waga nie kłamie , ale chyba nie ;)) to 8 kg , z rana mam 1 mniej hehehe

Ayni czekoladki chyba nic mi nie obrzydzi , oj nie ;)

reklama
ale z Was ladne kobitki, ja tez sobie zrobilam mala sesyjke z rodzina pod koniec ciazy, ladne zdjecia wyszly, no i super pamiatka na przyszlosc :tak:

co do witamin, to moj ginekolog mi w polsce odradzal, wiekszosc ginow uwaza, ze jesli kobieta ma zroznicowana, bogata w skladniki odzywcze diete, nie trzeba brac nic dodatkowego, oprocz oczywiscie kwasu foliowego przed ciaza i w pierwszym jej okresie.

Ja w swoich ciazach bralam tylko na poczatku, bo gin powiedzial, ze to moze pomagac w zwalczaniu mdlosci. POzniej juz nie bralam, morfologie zawsze mialam super, odzywiam sie bardzo dobrze, dzidzie pieknie rosly, wiec nie widzialam powodu.

Do góry