reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poród w Holandii 2011

Achhhh jak bym soboe pojadla watrobki...i krewetek mmmm i sushi...hahah
Po porodzie sobie odbije ;)

AYNI ja za 100 tabsow Gravitamonu place 17€!!!
Ale tak jak mowilam,raz lykam raz nie. Dopoki morfologia jest gites sie nie martwie ;)

Aaaaaa kto ma lody na zbyciu?? Magnum najlepiej??? :D

reklama
5 lodow?!!!!!
A ja?! Nie podzielilas sie :p

Apropos rybek..pytalam o to lekarza bo przepadan za wedzonym sledziem,i on stwierdzil ze ryba ktora jest wedzona na cieplo jest bezpieczna..makrela np. I oczywiscie nie taka z supermarketu w folii ale swieza z np targu...
Nie probowalam na sobie bo mnie od niej odrzuca ;)
Kategorycznie wiec zabronil tunczyka z puszki,rekina,sledzia wedzonegoci wszelakich ogoniastych w opakowaniach hermetycznych.

Witam:)
widze temat witamin, ja tez biore ale nie kazde z osobna tylko takie "wszystko w jednym"
w środe byłam u poloznej, na badaniu kontrolnym i moj maluszek znow sie obrocił główka do gory, powiedziala ze to normalne i ze powinien sie jeszcze odwrocic w najblizszym czasie...

Mam takie pytanie...
Chce kupic sobie laktator tylko niewiem czy kupic elektryczny czy reczny?
moze miala któras z was i wie jaki byłby lepszy?:)

a ja polecam reczny.. jest lepszy niz elektryczny i nie rani brodawek..

:))) wiem cos o tym, bo sama jestem skazana na sciaganie :( :p :D

reklama
Ja kupię, jak będzie problem z laktacją :nerd:. Kruidvata mamy pod nosem, a koło nas są chyba z 2 apteki, z czego w jednej jestem zarejestrowana (nie zapomnę swojego :confused:, jak się dowiedziałam, że coś takiego tu obowiązuje).

A co do sushi...mój Mąż nie przepada specjalnie za łososiem (z kolei ja uwielbiam), który pasuje do sushi, więc jeśli już robię, to wersję z kurczakiem, albo smażoną inną rybą, bo on jakoś specjalnie za wędzonymi to nie jest. Ja to bym zjadła, takie porządne, normalne sushi od fachowca, a nie domową wariację na temat :zawstydzona/y:.

Do góry