reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poród w Holandii 2011

reklama
hihi, ja czytalam na necie, ze jakas babka zazyczyla sobie strzalke w dol.. chyba tak na wypadek, jakby facet nie mogl trafic :-D:-D

i nie tylko faceci bo ja sama dla siebie wole sie depilować :)

Iskierka maszynak elektryczna??? nie szarpie ??? brrrr ja tylko jednorazowki gilleta z podwojnym ostrzem, ale tak naprawde starczaja na kilka ciec :)
Nie szarpie i co najważniejsze - nie zacina w porównaniu do jednorazówek. A mnie sie zawsze ręka trżesie to bym się chyba pocięła. Zreszta teraz to bylo mi mi szalenioe trudno sie "tam" golić z wiadomych względów:-D:-D:-D
Osobiście maszynką elektryczną gole nawet pachy, bo nogi to wole golic kremami depilacyjnymi
Buaahhahaha chyba sie posikam ze smiechu :D co by tak po golych pipach z rana :D
Hmmm, nie o golych, ale o depilowanych a to zasadnicza różnica:-D
Iskierka !To sie nazywa wschechstronny maz! Moj tez ma ciagnatki do takich rzeczy, ostatnio mi proponowal, ze mi przeleci uda pasta cukrowa, chetnie wlosy farbuje itd. No , ale ja sie wstydzilam i chcialam zeby mial fajny efekt bez jego udzialu :D hahaha
Poczekaj do 7/8 miesiąca ciąży, gdy bedziesz miała "brzuch pod brodę" i cięzko ci bedzie się samej wydepilować:-D
Mi sie marzy depliacja calego ciala, ja mam male biale wloski nawet na brzuchu. Fajnie tak potem sie posmarowac olejkiem , gladko :)
Może i tak, ale musiaqłabys sie wtedy wydepilowac permanentnie (włoski razem z cebulkami) w przeciwnym razie włoski szybko odrosną i z zabiegu na zabieg mogą robić się ciemniejsze....
jeśli masz białe włoski na jasnej skórze, to nawet gdy sie opalisz nie są one tragedią. Takie włoski ma chyba 100% ludzkości.
Gorzej, gdy ma się jasną skórę i ciemne włoski na nogach, rekach.... wtedy to naprawde nieestetycznie wygląda....

A i dziękuję za gratulacje męża - też jestem z niego baaaardzo zadowolona.
Dobrze, że tego nie czyta, bo szybko wpadłby w samouwielbienie:-D

Ja tam cala ciaze sie sama golilam wszedzie, i facet nie byl mi do niczego potrzebny :p Glupio by mi bylo pokazywac mu sie z klakami gdziekolwiek, obojetnie czy pipa, nogi czy pacha :D

hihi, ja czytalam na necie, ze jakas babka zazyczyla sobie strzalke w dol.. chyba tak na wypadek, jakby facet nie mogl trafic :-D:-D

No co ty, to jest po prostu Braill'em dla niewidomych
:-D

A tak powaznie to widzialam dzis wlasnie w gazecie dla ciezarnych, gdzie polecaja rowniez ta stronke, wiec widac, ze specjalisci znani na cala Holandie!

Iskierka - Wiem, ze te jasne wloski to jeszcze nie taka tragedia, ale coz, kazdy ma swoje fantazje :D moze jak bede w Tunezji do sie dam cala przeleciec , bo europejskie ceny za cale cialo mnie przerazaja. Tam sie robi kazdej pannie mlodej taki zabieg przed slubem, co by Pan mlody mial gladko i przyjemnie :D fajniee..
A co do meza, widzisz, dobre, bo Polskie ! Haha i nie trzeba wymieniac na lepszy model. Naprawi, wygoli i jeszcze ugotuje !

po co w ogóle rośnie tam owłosienie hehehe

ooooo od tego powinna sie dzisiejsza dyskusja zaczac :-D

sie laski rozkrecily o pipowych tematach :-)

a ta firma od serduszek hahah to ja ja wlasnie gdzies u siebie widzialam....a moze ulotke w skrzynce dostalam??
no ale w kazdym badz razie nie dla mnie taka impreza :no:

Iskierka no to maz multi fachowiec :D

ja juz od paru tygodni korzystam z lusterka ;) w stabilna reke mojego meza jakos nie ufam hahahah
i cos mi sie zdaje ze bede do konca ciazy tak ciagnela jak Den Hague.

problem tylko mam z pedicure :baffled: poczekam az mama do mnie przyjedzie hahah maz ewidentnie sie do tego nie nadaje...

Iskierka zamienimy sie ? :rofl::rofl:

Madziula tak z lusterkiem szaleje juz jakies 2 tygodnie... brzuch mam duuuzy.. mam nadzieje ze teraz troche przystopuje bo bede mogla konkurowac ze slonica :-D

reklama
Do góry