reklama
Iskierka71
Fanka BB :)
Nie szarpie i co najważniejsze - nie zacina w porównaniu do jednorazówek. A mnie sie zawsze ręka trżesie to bym się chyba pocięła. Zreszta teraz to bylo mi mi szalenioe trudno sie "tam" golić z wiadomych względówi nie tylko faceci bo ja sama dla siebie wole sie depilować
Iskierka maszynak elektryczna??? nie szarpie ??? brrrr ja tylko jednorazowki gilleta z podwojnym ostrzem, ale tak naprawde starczaja na kilka ciec
Osobiście maszynką elektryczną gole nawet pachy, bo nogi to wole golic kremami depilacyjnymi
Hmmm, nie o golych, ale o depilowanych a to zasadnicza różnicaBuaahhahaha chyba sie posikam ze smiechu co by tak po golych pipach z rana
Poczekaj do 7/8 miesiąca ciąży, gdy bedziesz miała "brzuch pod brodę" i cięzko ci bedzie się samej wydepilowaćIskierka !To sie nazywa wschechstronny maz! Moj tez ma ciagnatki do takich rzeczy, ostatnio mi proponowal, ze mi przeleci uda pasta cukrowa, chetnie wlosy farbuje itd. No , ale ja sie wstydzilam i chcialam zeby mial fajny efekt bez jego udzialu hahaha
Może i tak, ale musiaqłabys sie wtedy wydepilowac permanentnie (włoski razem z cebulkami) w przeciwnym razie włoski szybko odrosną i z zabiegu na zabieg mogą robić się ciemniejsze....Mi sie marzy depliacja calego ciala, ja mam male biale wloski nawet na brzuchu. Fajnie tak potem sie posmarowac olejkiem , gladko
jeśli masz białe włoski na jasnej skórze, to nawet gdy sie opalisz nie są one tragedią. Takie włoski ma chyba 100% ludzkości.
Gorzej, gdy ma się jasną skórę i ciemne włoski na nogach, rekach.... wtedy to naprawde nieestetycznie wygląda....
A i dziękuję za gratulacje męża - też jestem z niego baaaardzo zadowolona.
Dobrze, że tego nie czyta, bo szybko wpadłby w samouwielbienie
hihi, ja czytalam na necie, ze jakas babka zazyczyla sobie strzalke w dol.. chyba tak na wypadek, jakby facet nie mogl trafic
No co ty, to jest po prostu Braill'em dla niewidomych
A tak powaznie to widzialam dzis wlasnie w gazecie dla ciezarnych, gdzie polecaja rowniez ta stronke, wiec widac, ze specjalisci znani na cala Holandie!
Iskierka - Wiem, ze te jasne wloski to jeszcze nie taka tragedia, ale coz, kazdy ma swoje fantazje moze jak bede w Tunezji do sie dam cala przeleciec , bo europejskie ceny za cale cialo mnie przerazaja. Tam sie robi kazdej pannie mlodej taki zabieg przed slubem, co by Pan mlody mial gladko i przyjemnie fajniee..
A co do meza, widzisz, dobre, bo Polskie ! Haha i nie trzeba wymieniac na lepszy model. Naprawi, wygoli i jeszcze ugotuje !
mgd
ماما كوثر
po co w ogóle rośnie tam owłosienie hehehe
ooooo od tego powinna sie dzisiejsza dyskusja zaczac
sie laski rozkrecily o pipowych tematach :-)
a ta firma od serduszek hahah to ja ja wlasnie gdzies u siebie widzialam....a moze ulotke w skrzynce dostalam??
no ale w kazdym badz razie nie dla mnie taka impreza
Iskierka no to maz multi fachowiec
ja juz od paru tygodni korzystam z lusterka w stabilna reke mojego meza jakos nie ufam hahahah
i cos mi sie zdaje ze bede do konca ciazy tak ciagnela jak Den Hague.
problem tylko mam z pedicure poczekam az mama do mnie przyjedzie hahah maz ewidentnie sie do tego nie nadaje...
Iskierka zamienimy sie ?
mgd
ماما كوثر
Tam sie robi kazdej pannie mlodej taki zabieg przed slubem, co by Pan mlody mial gladko i przyjemnie fajniee..
Matyldooooo - stara panna bym na stowe zostala!!
Madziula85
Rodzina w komplecie :)
mgd to juz sie golisz z lusterkiem??? jesteś w ciazy tak samo jak ja, i jeszcze nie mam zadnych problemów z goleniem
reklama
Madziula85
Rodzina w komplecie :)
a to napewno jedno dziecię ?? hehe