reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poród w Holandii 2011

nie beda jej golic, ale nie wyobrazam sobie narazac personel na przedzieranie sie przez moj.. no, wiadomo co :zawstydzona/y::tak::-D
poza tym jak trzeba pozniej szyc, to i tak musza ogolic to miejsce.:happy2::baffled::happy:

reklama
Hahahahha prz busz :D

Nie nooo,bez jaj :) ja tam i tak zawsze ostrzyzona ale noe wiadomo jak to bedzie pod koniec ciazy ;)
Profilaktycznoe pytam :D

nie beda jej golic, ale nie wyobrazam sobie narazac personel na przedzieranie sie przez moj.. no, wiadomo co :zawstydzona/y::tak::-D
poza tym jak trzeba pozniej szyc, to i tak musza ogolic to miejsce.:happy2::baffled::happy:
Heheheheh, pomijając rodzenie i szycie to jakos tak ogólnie faceci wola kobiety wydepilowane w "tych" miejscach:-D:-D:-D.
Dlatego ja osobiście nie korzystam z usług kosmetyczki, za to doskonale sprawdza się w tej roli mój mąż i maszynka elektryczna:-D:-D:-D
No, ale ja juz dawno wiedziałam, że mój mąż jest wszechstronny:-D:-D:-D

i nie tylko faceci bo ja sama dla siebie wole sie depilować :)

Iskierka maszynak elektryczna??? nie szarpie ??? brrrr ja tylko jednorazowki gilleta z podwojnym ostrzem, ale tak naprawde starczaja na kilka ciec :)

Buaahhahaha chyba sie posikam ze smiechu :D co by tak po golych pipach z rana :D

A Sencilla, ja tam np lubie niekoniecznie wosk,bo usuwam pasta cystrynowa, ale tam na dole to bym sobie nie dala rady . Na wasie mam uczulenie wiec odpada, tak sobie mysle o tym co piszezsz i zastnawia mnie to jak oni to robia, czy te wlosy ze srodka to chyba musisz sama wygolic , bo oni chyba tylko wzgorek lonowy, tak ?

Iskierka !To sie nazywa wschechstronny maz! Moj tez ma ciagnatki do takich rzeczy, ostatnio mi proponowal, ze mi przeleci uda pasta cukrowa, chetnie wlosy farbuje itd. No , ale ja sie wstydzilam i chcialam zeby mial fajny efekt bez jego udzialu :D hahaha

Mi sie marzy depliacja calego ciala, ja mam male biale wloski nawet na brzuchu. Fajnie tak potem sie posmarowac olejkiem , gladko :)

A jesli chodzi o lewatywe, to ktos pisal chyba Anetka, ze cialo przed porodem samoczynnie sie czesto oczyszcza , przed porodem moga wystapic biegunki czy cos tam, nie wiem , nie znam sie, ale sie wypowiem
:nerd:

Ayni to prawda ze organizm przed porodem sam sie oczyszcza, ja juz jak w szpitalu bylam to chyba z 5 razy do toalety musialam :-D takze nie ma co sie bac!
Sencilla ja kiedys jakis angielski program ogladalam i tam babeczka polecala taka depilacje o ktorej mowisz, czyli cala pipa na lyso :D u nich to sie Hollywood nazywa, nie wiem jak w NL heheheheh :) ile to kosztuje w ogole? i co ile trzeba powtarzac 'zabieg'?

reklama
The Hague, tu to sie nazywa braziliaanse wax, wklejam stronke. wiekszosc
zakladow kosmet. robi na paskach flizelinowych, poszlam na taki zabieg raz i wystarczylo mi, ze babka pociagnela dwa razy, a ja powiedzialam, ze mi wystarczy, zaplacilam i wyszlam. Takie paski przylepiaja sie do skory i po prostu to cholernie boli. Ten wosk o ktorym pisalam to tylko wlosy wydziera, bez skory. Ten zaklad, do ktorego specjalnie do amsterdamu jezdze, wlasnie sie specjalizuje w golych pipach (haha), babeczki wiedza, co robia :)

http://www.thewaxingcompany.nl/waar-vind-je-ons/
oto stronka. maja swoje "oddzialy" w amsterdamie, almere i chyba od jutra w utrecht.

zabieg trzeba powtarzac na poczatku co 4-6 tygodni, pozniej juz coraz rzadziej. i wloski odrastaja slabsze i jasniejsze, moja przyjaciolka po 2 latach wlasciwie juz nic tam nie ma (przynajmniej tak mowi, nie sprawdzalam ;-):-D), bez koniecznosci powtarzania zabiegu.

Do góry