mgd
ماما كوثر
No i ja też mam termin podobny do was - 11 lipca, tyle ze coś mi się wydaje że to będzie co najmniej 2 tyg. wcześniej:-)
hahah mi tez tak sie wydaje... a raczej mam nadzieje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No i ja też mam termin podobny do was - 11 lipca, tyle ze coś mi się wydaje że to będzie co najmniej 2 tyg. wcześniej:-)
Moja właśnie teraz bardzo rozrabia. Za chwile wstanę i pójdę na górę do łozka, to sie uspokoi, ale w nocy to szaleje na maxamoja Ksiezniczka ma 3 razy takie rambo zagrywki - rano, po poludniu(jak matka sie kladzie polezec), i w nocy mam nadzieje ze jak sie w brzuchu wyszaleje to po drugiej jego stronie bedzie juz spokojna hahahh
Gdzieś tu na forum była chyba lista potrzebnych rzeczy, ale po angielsku. Ja w sumie też musialabym o to zadbać, no ale osobiście wydaje mi sie ze standardowo koszula nocna, mega podpaski, szlafrok, ręcznik, coś do picia, jakieś ubranie dla siebie i dla dziecka.Iguana a dysponujesz lista co jest potrzebne do szpitala??? hmmm chyba bede musiala mojego lekarza przepytac juz o takie rzeczy...
Szast prast i po krzyku