reklama
debiutantka
Marcówka 2007
O kurcze Agutek.... ale miałaś przejścia!!
Ale na szczeście finał czyli córeczka jest słodziutki.
Dzielna kobitka z Ciebie.
Ale na szczeście finał czyli córeczka jest słodziutki.
Dzielna kobitka z Ciebie.
Dziewczyny, tak dla formalności - próba oxytocynowa jest robiona glownie po to, zeby sprawdzic wydolnosc lozyska, zbadac jak znosi to organizm matki i jak jej dziecka, czy dzidzia jest dobrze dotleniana, jakie jest jej tetno....nie sluzy natomiast wywolywaniu porodu....
Agutek - przeslam w sumie to samo co Ty....wiem, jak sie meczylas - doskonale znam i nadal pamietam ten bol....wazne, ze mamy nasze pociechy juz przy sobie!
Wielkie buziaki dla Ciebie, Agutku!
Agutek - przeslam w sumie to samo co Ty....wiem, jak sie meczylas - doskonale znam i nadal pamietam ten bol....wazne, ze mamy nasze pociechy juz przy sobie!
Wielkie buziaki dla Ciebie, Agutku!
A
Agutek
Gość
Uhm, dokładnie..Jednak często przyspiesza poród naturalny Na mnie jednak nie działało. W końcu więc zrobili całkowite wywołanie oksytocyną.Dziewczyny, tak dla formalności - próba oxytocynowa jest robiona glownie po to, zeby sprawdzic wydolnosc lozyska, zbadac jak znosi to organizm matki i jak jej dziecka, czy dzidzia jest dobrze dotleniana, jakie jest jej tetno....nie sluzy natomiast wywolywaniu porodu....
M
Melanie
Gość
Agutku dopiero przeczytałam Twój opis porodu
no na prawdę wycierpiałaś :-(
O rany !!!
nie wiem co napisać
Opis czytałam na jednym wdechu, nieprawdopodobnie sie nacierpiałaś.
Ale córeczkę masz prześliczną !!!!
O rany !!!
nie wiem co napisać
A
Agutek
Gość
Agutku dopiero przeczytałam Twój opis porodu
O rany !!!
nie wiem co napisać
;-) ;-) ;-)
na szczęście prawie już zapomniałam...
chociaż tak, jak chciałam mieć dość szybko drugie dziecko i byłam tego pewna, to teraz po tym porodzie muszę jednak najpierw ochłonąć...a dopiero potem podejmę decyzję, bo jak pomyśle, że mam jeszcze raz to przechodzić
reklama
M
Melanie
Gość
Ja na Twoim miejscu - jeśli masz problematycznie zbudowaną miednicę - od razu umówiłabym się na cesarkę
nie ryzykowałabym 2 raz
cykor ze mnie i zabezpieczyłabym sie na ewentualność utknięcia malucha w kanale rodnym
nie ryzykowałabym 2 raz
cykor ze mnie i zabezpieczyłabym sie na ewentualność utknięcia malucha w kanale rodnym