reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

poród siłami natury czy cesarskie cięcie?

NIE SĄ DO KOŃCA MATKAMI ? - DZIWNE OKREŚLENIE ! ALE MOŻE I TAK CZUJĄ.
PORÓD PIĘKNY ? CHYBA NIE !
URODZENIE DZIECKA , JEGO WIDOK TUŻ PO - OWSZEM.
ZASTANAWIAJĄCE JEST TYLKO TO DLACZEGO WIĘKSZOŚĆ LEKARZY GINEKOLOGÓW DECYDUJE SIĘ NA PORÓD NATURALNY , W PRZYPADKU ICH ŻON I SAMYCH ZAINTERESOWANYCH LEKAREK.
JA TEŻ PRZY DRUGIM DZIECKU BĘDĘ CHCIAŁA RODZIĆ "DOŁEM " , ALE TAK JAK TY NAJU SŁYSZAŁAŚ O KOMPLIKACJACH PO CC , TO JA SŁYSZAŁAM O PROBLEMACH PO PORODZIE NATURALNYM .
KAŻDA MUSI TAK NAPRAWDĘ PODJĄĆ TĘ DECYZJĘ SAMA.

reklama
Magdaw, dzięki za te informacje, suuuper, ale miałabym prośbe, czy twoja koleżanka ma jakieś gg albo internet, chciałabym jej zapytać o pare rzeczy, a nie chcę zawracać jej głowy przez internet. Może ma maila? Dzieki, będę wdzięczna.

AGACIULKA , PRZYKRO MI ,NIESTETY ONA NIE MA INTERNETU , ALE CZĘSTO SIĘ WIDZIMY WIĘC PISZ NA MOJ  MAIL: nikolaa13@wp.pl
POZDRAWIAM

Uważam, że poród naturalny jest przeżyciem jedynym w swoim rodzaju. W końcu to sama fizjologia.
A ból porodowy- zapomina się o nim od razu!!! Oczywiście, gdyby zmusiły mnie do tego wzglądy medyczne, podjęłabym decyzję o cc. Mam jednak nadzieję, że nie będzie takiej potrzeby.

reklama
mam takie male pytanko i jakos nie potrafie znalezc na nie odpowiedzi ... chcialabym wiedziec w jakim czasie po cesarce nastepna ciaza jest bezpieczna (zarowno dla mamy jak i maluszka)?

Do góry