reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

poród siłami natury czy cesarskie cięcie?

NIE SĄ DO KOŃCA MATKAMI ? - DZIWNE OKREŚLENIE ! ALE MOŻE I TAK CZUJĄ.
PORÓD PIĘKNY ? CHYBA NIE !
URODZENIE DZIECKA , JEGO WIDOK TUŻ PO - OWSZEM.
ZASTANAWIAJĄCE JEST TYLKO TO DLACZEGO WIĘKSZOŚĆ LEKARZY GINEKOLOGÓW DECYDUJE SIĘ NA PORÓD NATURALNY , W PRZYPADKU ICH ŻON I SAMYCH ZAINTERESOWANYCH LEKAREK.
JA TEŻ PRZY DRUGIM DZIECKU BĘDĘ CHCIAŁA RODZIĆ "DOŁEM " , ALE TAK JAK TY NAJU SŁYSZAŁAŚ O KOMPLIKACJACH PO CC , TO JA SŁYSZAŁAM O PROBLEMACH PO PORODZIE NATURALNYM .
KAŻDA MUSI TAK NAPRAWDĘ PODJĄĆ TĘ DECYZJĘ SAMA.

reklama
Magdaw, dzięki za te informacje, suuuper, ale miałabym prośbe, czy twoja koleżanka ma jakieś gg albo internet, chciałabym jej zapytać o pare rzeczy, a nie chcę zawracać jej głowy przez internet. Może ma maila? Dzieki, będę wdzięczna.

AGACIULKA , PRZYKRO MI ,NIESTETY ONA NIE MA INTERNETU , ALE CZĘSTO SIĘ WIDZIMY WIĘC PISZ NA MOJ  MAIL: nikolaa13@wp.pl
POZDRAWIAM

Uważam, że poród naturalny jest przeżyciem jedynym w swoim rodzaju. W końcu to sama fizjologia.
A ból porodowy- zapomina się o nim od razu!!! Oczywiście, gdyby zmusiły mnie do tego wzglądy medyczne, podjęłabym decyzję o cc. Mam jednak nadzieję, że nie będzie takiej potrzeby.

reklama
mam takie male pytanko i jakos nie potrafie znalezc na nie odpowiedzi ... chcialabym wiedziec w jakim czasie po cesarce nastepna ciaza jest bezpieczna (zarowno dla mamy jak i maluszka)?

Do góry