reklama
Cookie_
Moderator
Miałam to samo odczucie w czasie porodu. Poród szybki, bo samo parcie zajęło 15 min i łożysko po prostu "wyślizgnęło" się zaraz po dziecku.U mnie łożysko się nie odklejało, a też miałam wrażenie, że po prostu wypadło ze mnie.
Miriam26
Zaciekawiona BB
A miałeś przed porodem mocne krwawienia, lub wody płodowe z krwią?A ufasz swojemu lekarzowi prowadzącemu? Może jest w stanie częściej robić USG i kontrolować sytuację?
PS. U mnie łożysko się nie odklejało, a też miałam wrażenie, że po prostu wypadło ze mnie.
Miriam26
Zaciekawiona BB
Czy miałeś jakieś symptomy niepokojące przed porodem, krwawienia?Miałam to samo odczucie w czasie porodu. Poród szybki, bo samo parcie zajęło 15 min i łożysko po prostu "wyślizgnęło" się zaraz po dziecku.
Cookie_
Moderator
Nie miałam krwawień. W okolicy 32 TC pojawiły się skurcze które zaskutkowały rozwarciem i trafiłam z postepujqcą akcją porodowa do szpitala. Całą noc spędziłam na porodówce, na szczęście akcję zatrzymano. Później już z pełnym rozwarciem przeleżałam do 36 TC kiedy rozpoczął się poród.Czy miałeś jakieś symptomy niepokojące przed porodem, krwawienia?
Podziel się: