reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cesarskie cięcie Warszawa

Pewnie ż każdego indywidualna sprawa.
Mam 35 lat, zaliczyłam wpadkę nie jestem gotowa na dziecko, dziewczyno proszę nie masz 16 lat

Gratuluje Pani psycholog. Nie mierz prosze wszystkich swoją miara. Nie marzyłam o dziecku wiec nie jestem przygotowana merytorycznie. Ludzie ile w Was jest nienawiści to sie w głowie nie mieści. Myślałam ze jesteśmy tutaj by sobie doradzać i sie wspierać w wyborach a nie osadzać i głupio komentować.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Podbijam temat :) chętnie dowiedziałabym się który szpital w Warszawie jest najlepszy (a zwłaszcza w zakresie patologii ciąży) ? Jak narazie ja już 3 przetestowałam i na żaden nie zdecyduje się :(

Co to znaczy ze 3 już przetestowalas? My jak na razie myślimy o Medicover, ale chciałabym moc mieć tez inne opcje. Dopiero zaczynamy robić rozeznanie, myślałam ze tutaj może ktos coś doradzi, ale chyba to nie działa :(

Co to znaczy ze 3 już przetestowalas? My jak na razie myślimy o Medicover, ale chciałabym moc mieć tez inne opcje. Dopiero zaczynamy robić rozeznanie, myślałam ze tutaj może ktos coś doradzi, ale chyba to nie działa :(

Kiniuk bo nikt tu nie ma takich problemów jak Ty. Większość z nas marzy o dziecku...
Tutejsze przyszłe mamy chcą dla swoich dzieci jak najlepiej i walczą o SN.
Cesarskie cięcie powinno być robione kiedy nie ma szans na poród siłami natury, każdy lekarz Ci to powie. I to nie jest tylko moje zdanie czy fanaberia ale fakt.
Teraz juz możesz mnie znienawidzic bo powiedziałam Ci prawdę.

Kiniuk bo nikt tu nie ma takich problemów jak Ty. Większość z nas marzy o dziecku...
Tutejsze przyszłe mamy chcą dla swoich dzieci jak najlepiej i walczą o SN.
Cesarskie cięcie powinno być robione kiedy nie ma szans na poród siłami natury, każdy lekarz Ci to powie. I to nie jest tylko moje zdanie czy fanaberia ale fakt.
Teraz juz możesz mnie znienawidzic bo powiedziałam Ci prawdę.

Piszesz grzecznie wiec nie widzę powodu by Cię nienawidzieć :) nadal to jednak nie jest odpowiedz na moje pytanie. Znam kupę osób które miały cc na własne życzenie i twierdzą ze przy kolejnym tez sie na nią zdecydują niestety nie sa z moich okolic. To każdego indywidualna sprawa. Czytam to forum i dziwie sie ze ludzie krytykują sie tak wzajemnie nie znając sie ani swoich sytuacji w życiu. Strasznie to przykre

podziwiam kobiety które rodzą naturalnie... I to jescze bez znieczulenia,ja sie nigdy nie zdecyduje i jeżeli mam wybór( a każda kobieta powinna mieć ) to dla mnie to jest oczywiste... Nie jestem gotowa na taka atrakcje.. I nie czuje sie z tego tytułu ani winna ani gorsza! I to jak ktoś rodzi to jest jego prywatna sprawa i nikt nie mam prawa osadzać drugiego człowieka,tylko Ten na Górze ma takie prawo..

Mam ciąże z komplikacjami i niestety zmuszona byłam do wizyt w szpitalu i z przyczyn różnych za każdym razem do innego się udawałam i jak narazie w żadnym z nich nie chciałabym rodzic.

Mam ciąże z komplikacjami i niestety zmuszona byłam do wizyt w szpitalu i z przyczyn różnych za każdym razem do innego się udawałam i jak narazie w żadnym z nich nie chciałabym rodzic.

O rany... nie brzmi to dobrze. Jesteś z okolic Warszawy? Jeden z lekarzy mi zachwalał Kacprzaka

reklama
Do góry