reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

PORÓD - nasze pytania, wątpliwości, obawy...

Emilinka ja bede rodzic na Żelaznej w szpitalu św Zofii, zadnej prywatnej poloznej nie biore bede placic za znieczulenie 500 ale i tak tam jest najtaniej w innych srednio 700-800, podobno w miedzylesiu jest tez dobrze ale nie bylam tam nigdy

reklama
Też chce na żelaznej :) i nie chce płacić w końcu jestem ubezpieczona, tylko ewentualnie za zzo (na Madalińskiego jest 700) niby drogo na żelaznej a znieczulenie jest tańsze. Mój mąż chce ze mną rodzić więc za rodzinny trzeba będzie zapłacic (ale skoro sie uprał to niech płaci) Podobno dużo dzieci sie rodzi i nie nadążają :) czyzby becikowe ??

U mnie też młyn na porodówce, ale to nasz wyż demograficzny wziął sie do roboty :) A becikowego musiało by byc chyba ze 100 tys żeby z tego powodu dziecci rodzic (i pozniej je utrzymac)... ech ... zła jestem bo własnie sluchalam konferencji PISu nt. kredytow mieszkaniowych - teraz to nawet na wybudowanie drewnianej altanki nas nie stac....

cos ty ja jak na razie mam tylko okna w mieszkaniu wymienione ze wszystkim robia problemy czuje sie jakbym dom budowała na wszystko musze miec zgode i tak wciaz mieszkamy u rodzicow ale dobrze ze jest gdzie mieszkac i nie trzeba bedzie z małym dzieckiem na remoncie siedziec ale moje kochanie powiedziało ze roczek zrobimy juz u nas w mieszkanku wytrzymam a ten rok szyciutko zleci

wiadomo, za becikowe niewiele można kupic, wszystkie te gadżety dla dzieciaczków są tak potwornie drogie a jeszcze Vat chcą podnieść na pieluchy z 7 na 22 ciekawe czemu teraz Giertych nie działa???!!

reklama
Do góry