reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

PORÓD - nasze pytania, wątpliwości, obawy...

reklama
A ja ci powiem kasiu,że mnie mnie to wszystko zaczyna wkurzać,brzuch twardy jak kamień czasem jakieś skurcze może ktoś pomyśli że mam fioła ale ja naprawde już chce jakiś porządny bólik >:D Już nie wytrzymuje tego napięcia...

Dokładnie Cię ropzumiem, czekanie jest najgorsze. I zastanawianie się przy każdym większym skurczu czy to już to... nieeee.........

A ja od dziś mam przeczucie,że lada dzień sie posypię,jakoś tak wewnętrznie czuję...zresztą chyba nie tylko ja,bo na was też juz zaraz pora ;D poza tym non stop mam małe skurcze i ból brzuszka...ciekawe,czy to straszenie czy cos się rozkręci?

Ja dzisiaj jakos dziwnie sie czuje , boli mnie troche brzuch i twardy jest caly czas ::) Ludze sie ,ze moze to dzis ale pewnie na zludzeniach sie skonczy ;)
Znajac zycie zlapie mnie wtedy kiedy najmniej sie bede tego spodziewala ;)

czekanie jaest najgorsze tymbardziej ze wiekszosc z nas to pierwiastki i tak dokładnie nie wiemy czego sie spodziewac

mnie tez dzis ladne pare godzinek pobolewało ale słabo co rpawda ze myslalam ze moze sie nasili jak juz ale oczywiscie dupa po prostu przeszło zaraz sobie zrobie masaz wodny moze wroci hehehe:-)

reklama
poisy?? jesteś z Warszawy gdzie będziesz rodzić i na kiedy masz termin??? Masz położną prywatnie czy jak??? Zamierzasz płacić za poród czy idziesz na żywioł ??:)

Do góry