reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pomocy! Nie wiem co robić!

Cześć wszystkim, mam problem jedna beta wyszła 157,9 druga 760,6, a od wczoraj zaczęłam krwawić, najpierw było to jasnobrązowe, a dziś już mam krwiste, byłam dziś u lekarza, ale nic konkretnego się nie dowiedziałam, pomóżcie mi czy to poronienie? Bardzo się martwię, boli mnie podbrzusze, może któraś z was tak miała i było wszystko w porządku? Dziś lekarz stwierdził, że nie widzi pęcherzyka ani nic, stwierdził, że to może być ciąża biochemiczna, proszę doradzcie mi co mam zrobić w takiej sytuacji.

reklama
Jedz na ip. Tam Cie przebadają , zrobią USG i może betę... Ja innego pomysłu nie mam 🥺 Ale trzymam kciuki żeby to jednak skończyło się dobrze

Jedz na ip. Tam Cie przebadają , zrobią USG i może betę... Ja innego pomysłu nie mam 🥺 Ale trzymam kciuki żeby to jednak skończyło się dobrze

Jak byla u lekarza i przebadal to chyba nie ma sensu.

Autorko, obserwuj sie. Jak nie ma nic w macicy to albo poronilas, albo moze to byc ciaza pozamaciczna, ale to dziewczyny bardziej w temacie moze sie wypowiedza.
U mnie przy becie 800 byl uwidoczniony pecherzyk w macicy, po kilku dniach zaczelam krwawic i poronilam ciaze. W drugim dniu krwawienia bylam na kontroli i juz nic w macicy nie bylo 😔

Dodam, ze ja bym poczekala i ew jesli byloby gorzej to bym jutro czy w niedziele pojechala na ip. Tam sprawdza czy beta spada. A jak nie to sama w pon bym sprawdzila, czy jest spadkowa.

Na usg ciąża się pokaże dopiero po przekroczeniu 1000 więc bardzo możliwe że lekarz nic nie zobaczył, i bardzo prawdopodobne że tym bardziej w szpitalu nic nie zobaczą - oczywiście wszystko zależy od sprzętu ...
Ja np też krwawiłam ale u mnie była już widoczna ciąża bo beta była wyższa, a lekarz i tak kazał mi nastepnego dnia podjechać prywatnie bo na szpitalnym sprzęcie g***o było widać.

Więc u ciebie w szpitalu pewnie też nic nie zobaczą, na dobrą sprawę zrobią betę żeby zobaczyć co się dzieje.
Mogą równie dobrze nic nie zrobić i powiedzą, żeby Pani się sama sprawdziła betę i poszła do lekarz za parę dni na kontrolę.

Ale jeśli ma to ciebie uspokoić to jak najbardziej jedź do szpitala.
Potem będziesz sobie zadawać pytania
" dlaczego nie pojechałam "

Hej dziewczyny mam taką dość wstydliwa sprawę. Zrobiło mi się coś jakaś zmiana na skórze i nie mam pojęcia co to może być. Może któraś z Was takie coś miała

Załączniki

• IMG_20230515_231327.jpg
    IMG_20230515_231327.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 197
Hej dziewczyny mam taką dość wstydliwa sprawę. Zrobiło mi się coś jakaś zmiana na skórze i nie mam pojęcia co to może być. Może któraś z Was takie coś miała
To są wybroczyny , najprawdopodobniej spowodowane depilacja , mam to samo i sama moja gin powiedziała to co powyżej napisałam , wszystkie badania ok

reklama
Do góry