reklama
marylion74
Zadomowiona(y)
Polecam koszule nocne do kupienia w Carrefour - firmy TeX, kolory brzoskiwnia, roz, niebieski, wrzosowy. Cena 29.90. U gory kopertowe zalozenie, takze mozna wyjac biust i karmic. Dla mnie najwazniejsze ze jest to bawelna i ze nie jest to bezksztaltny worek w kaczyszki, zajaczki, misie, zyrafk z dekoltem pod szyje....... Dzis bede je prala i mam nadzieje ze sie nic z nimi nie stanie. Kupilam M i L w obydwie mieszcze sie z moim brzucholem, ale w koncu bede je stosowac po porodzie i nie beda az tak opiete. Oto one:
Melody, też taką sobie kupiłam, po praniu nic sie z nią nie stało, naprawdę fajna koszula
Kluliczek
Babka z laską
Nie wszystkie, niektóre w takim:
Kluliczku moja Julka ma taki sam:-)
Melody mnie sie cycki do M nie zmieciły.. a L po dwie były pakowane... wiec nie kupiłam bo mam dwie po Julce Kupiłam za to rozpinana w groszki i słoneczniki w auchanie za 26 zł tez 100@ bawełna (roz S)
Melody mnie sie cycki do M nie zmieciły.. a L po dwie były pakowane... wiec nie kupiłam bo mam dwie po Julce Kupiłam za to rozpinana w groszki i słoneczniki w auchanie za 26 zł tez 100@ bawełna (roz S)
aga_q
TRZYNASTEGO :)
mnie sie cycki do M nie zmieciły.. /.../
w auchanie za 26 zł tez 100% bawełna (roz S)
znaczy się auchan rozmiarowo przyjazny kobiecie
EmilkaT
styczeń 2009...
a ja dopiero teraz tutaj trafilam co za szkoda i wstyd! ehh...
bardzo podobaja mi sie te koszule z carrfoura, ten lezaczek to normalnie chyba kupoie bo kazdy ma i ja tez chce hiih..kasy nie mam wiec namoiwe kogos na prezent swiateczny...
amoja siostra wlasnie cwiczy przewijanie maluszka ...na moim psie...najpierw go uspila a teraz go lula...chyba ona tez ma jakis nap[ad hormonow i czuje instynkt, udziela sie
bardzo podobaja mi sie te koszule z carrfoura, ten lezaczek to normalnie chyba kupoie bo kazdy ma i ja tez chce hiih..kasy nie mam wiec namoiwe kogos na prezent swiateczny...
amoja siostra wlasnie cwiczy przewijanie maluszka ...na moim psie...najpierw go uspila a teraz go lula...chyba ona tez ma jakis nap[ad hormonow i czuje instynkt, udziela sie
Moniczka - jaka super kołyska
Dzięki, nawet mąz nie protestował przy zakupie:-)
reklama
Dziewczynki poradzcie mi jaką mam kupić chustę , nosidełko. nie moge sie zdecydować.
Chusta kółkowa PARANA INFANT nowa okazja (499838195) - Aukcje internetowe Allegro
chusta kółkowa KANGOOGOO KIWI (497274711) - Aukcje internetowe Allegro
Chusta nosidełko KIESZONKA-dla początkujących ! (496584222) - Aukcje internetowe Allegro
CARRYCOT INFANT ORYGINAŁ markowy towar SUPER HIT (499837735) - Aukcje internetowe Allegro
Co o nich myślicie?
Chusta kółkowa PARANA INFANT nowa okazja (499838195) - Aukcje internetowe Allegro
chusta kółkowa KANGOOGOO KIWI (497274711) - Aukcje internetowe Allegro
Chusta nosidełko KIESZONKA-dla początkujących ! (496584222) - Aukcje internetowe Allegro
CARRYCOT INFANT ORYGINAŁ markowy towar SUPER HIT (499837735) - Aukcje internetowe Allegro
Co o nich myślicie?