reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Polecam/odradzam

O dobrze wiedzieć bo ja też nic jeszcze nie mam. Zaraz muszę się przejść do Carrefura. Bliziutko mam na szczęście to sobie spacerek zrobię;-)

reklama
na Allegro kupiłam kilka rodzajów pieluszek i w sumie z każdych jestem zadowolona - ale fakt, że kupowałam te "grubsze"

ja tam jestem zdania, że nawet na allegro cena idzie w parze z jakością i najtańsze pieluszki będą bylejakie.
a z drugiej strony - pomacałam w tesco pieluszki, które były tylko trochę tańsze od tych ''lux'' i byłam porażona słabą jakością.

========================

polecam koszule firmy Vienetta Secret - całkiem ok w stosunku do ceny.
http://www.allegro.pl/item479397181_koszula_dla_karmiacej_roz_m_super_wybor_wzorow.html

Ostatnia edycja:
te koszule fajnie wyglądają:tak::tak:...mam nadzieję że w tym najbliżej są jeszcze...
jutro się wybiorę:-)

Świetne koszule dla mam karmiących widziałam w Lookat w Galerii z poprzecznym wycięciem nadłożonym z góry na wysokości biustu- superowe jutro jadę je kupić .

A ja dokonałam w piątek zakupu i mam kołyskę ( KOLIBKĘ) weeeee. Jest prześliczna. Tylko kolor zakupionej kołyski jest inny.
486268369

A któraś z was chodziła może do masażysty na masaże relaksujące?
Bardzo polecam!
Z masażu mogą korzystać dziewczyny z prawidłowo przebiegającą ciążą.
Jest to super sprawa. Wiem bo sama jestem masażystką i wykonywałam takie masaże. Teraz nauczyłam kilku chwytów męża no i robi mi codziennie masażyk :-)
Tylko trzeba się też spytać lekarza prowadzącego czy można. Tak prawdę mówiąc oni nie za dobrze znają się na tym i często odradzają nie wiedząc, że to przynosi ogromną ulgę i relaks a w bardzo malutkim stopniu odzziałuje na ciąże.

reklama
Do góry