Potwierdzam plusa dla sprzedawcy na allegro: baskom_2006. Zamówienie robiłam w poniedziałek ciemnym wieczorem, w czwartek już przyszło (choć to może wyjątkowo również zasługa poczty ;-)). Do tego sprzedawca ma automat potwierdzający mailem każdy etap: wygraną aukcję, otrzymanie wpłaty, nadanie paczki (natychmiast po otrzymaniu zapłaty ode mnie), co mi się bardzo podobało. Poza tym, mimo że nie pisze na stronie nic o gratisach, przy zamówieniu na 98 zł dostałam w gratisie dwa pasujące kolorystycznie do zamówienia śliniaczki i rękawiczki-niedrapki.
Ciuszki też fajne (zobaczymy jeszcze, jak się zachowają po praniu), chociaż jak pomacałam body z C&A, to bawełenkę mają milszą te z C&A. Będę tam musiała częściej polować na promocje, zwłaszcza ciuszki w dwu-trzypakach się opłacają. Więc przy okazji wyszło mi, że polecam C&A
Ciuszki też fajne (zobaczymy jeszcze, jak się zachowają po praniu), chociaż jak pomacałam body z C&A, to bawełenkę mają milszą te z C&A. Będę tam musiała częściej polować na promocje, zwłaszcza ciuszki w dwu-trzypakach się opłacają. Więc przy okazji wyszło mi, że polecam C&A