Magda wczoraj położyłam ja u niejw łózku.Zasypiała tam sam,czyli rano obudziła sie w miejscu w którym zasneła i sama też tak ja zasnełą.Płacz był od 6 przez 10 minut,bo zawziełam sie że niewstane.Może też przyzwyczaiłam ja ze na każdy płacz ide do niej.A od łózeczka powoli odzyczajajcie bo dla rodzeństaw musi zostać.:-)
reklama
Ja na początku jak się przeprowadzaliśmy, napaliłam się żeby kupić małej łóżeczko. Podobało mi się takie z kotkami z Ikei. Ale kilka dni w szczebelkowym łóżku z wyjętym całym bokiem , odwiodły mnie od tego pomysłu. A za wielkiego łóżka nie chcę kupować, zeby Emi miała trochę też miejsca na brykanie. Znajoma z tego powodu kupiła swojemu synkowi łóżko rozkładane, ale teraz gdy codziennie je składa i rozkłada nie jest zbyt zadowolona.
A wybiegając w dalszą przyszłość, chciałabym kupić piętrowe z baldachimkiem. Ale do tego Emilce potrzebne rodzeństwo :-)
A wybiegając w dalszą przyszłość, chciałabym kupić piętrowe z baldachimkiem. Ale do tego Emilce potrzebne rodzeństwo :-)
Anna25
wrzesień2006/lipiec2012
ja właśnie "napaliłam" się na takie podwyższane ale bez baldachimu tylko ze zjeżdżalnią i schodami-wieżyczką,kosztuje 600 bez materaca,ale nie mogę się zdecydować.....
Anna25
wrzesień2006/lipiec2012
no na razie widziałam tylko na allegro wpisz łżko ze zjeżdżalnią
pokój Przema ma jakieś 10 m ale planujemy go za jakiś czas przenieść do góry do większego
tu jest link:
http://www.allegro.pl/item572092775_lozko_julia_ze_zjezdzalnia_gratis_kurtyna.html
pokój Przema ma jakieś 10 m ale planujemy go za jakiś czas przenieść do góry do większego
tu jest link:
http://www.allegro.pl/item572092775_lozko_julia_ze_zjezdzalnia_gratis_kurtyna.html
Pomysł ciekawy,tylko u Patrycji zajołby cały pokój. Mni kiedyś marzył się takie metalowe białe z woalem do okoła dla małej.Coś takiego.
Idealne Łozko dla księżniczki-Ciebie!! (579349217) - Aukcje internetowe Allegro
Nad tym zawieszony woal do okoła.Tylko stwierdzam ze praktyczniejsza jest sofa.Może gdybym miała jeszcze dwa pokoje i jeden byłby gościnny to mogłabym małej takie cos kupić.Jednak...:-(
Ten jest idealny dla księżniczek.Tylko ze nasze wola bawic się autkami.
Nowy BALDACHIM i ZAGŁÓWEK Księżniczki Disney (575979328) - Aukcje internetowe Allegro
Idealne Łozko dla księżniczki-Ciebie!! (579349217) - Aukcje internetowe Allegro
Nad tym zawieszony woal do okoła.Tylko stwierdzam ze praktyczniejsza jest sofa.Może gdybym miała jeszcze dwa pokoje i jeden byłby gościnny to mogłabym małej takie cos kupić.Jednak...:-(
Ten jest idealny dla księżniczek.Tylko ze nasze wola bawic się autkami.
Nowy BALDACHIM i ZAGŁÓWEK Księżniczki Disney (575979328) - Aukcje internetowe Allegro
kaskax25
mama wspaniałej trójki
Witam serdecznie wszystkie mamy. Jestem mama 8 letniego Kuby i rocznego Mateuszka, ponadto nosze pod serduszkiem jeszcze jedno malenstwo. Wzielam Z Mateuszkiem udzial w konkursie organizowanym przez pampers. Moglibysmy wygrac roczny zapas pieluszek co w naszej sytuacji byloby duza pomoca. Potrzebne nam jednak glosy poniewaz konkurencja jest duza. Jesli ktoras z mam moglaby pomoc glosujac na mojego synka bylibysmy strasznie wdzieczni. Glosy mozna oddawac wielokrotnie jeden na dzien. Bardzo prosimy o pomoc. W moich suwaczkach jest link. Z gory dziekuje za kazdy glos.Klikniecie nic nie kosztuje a dla nas wiele znaczy
Anna25
wrzesień2006/lipiec2012
Mija ten różowy baldachim cudo,takie cukierokowo dziecięce,rewelka:-)
reklama