reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pokoiki/kaciki Naszych Bobaskow :-)))

mebelki zawsze można okleić okleiną pasującą;-)
ja rozmawiałam wczoraj z M i jak wygra w weekend turniej to kupimy to łóżeczko:tak:

reklama
Jaki Przemek ma duży pokój?Patrycja ma na jednej ścianie okno prakycznie na cała szerokość.Prze drugiej przeciwległej okno do kuchni,tam już stoi szafa narożna której niema gdzie indziej postawić.Więc księżniczkowe łóżko zakryłoby okno i byłoby ciemniej w pokoju,niemówiąc juz o kuchni.:sorry2:

ja wiem, jakieś 10 m.
Na jednej ścianie meblościanka, na drugiej łóżko, na 3 wszystkie auta plus drzwi, a na czwrtej okno.
Teraz meblościanka out, na tą scianę przyjdzie łóżko, mebelki cz ęsciowo tam gdzie jest teraz szczebelkowe,, a auta pod łózeczkko bo ono jest "na wysokości"
ale nagmatwałam, jak już kupimy wkleje fotki będzie łatwiej;-)

a tam zaraz bała, nie ma czego,aż taka groźna nie jestem:-D

co do moich zdolności to może pochwal się sama jakbyś narysowała to łóżko ze zjeżdzalnią:-p:rofl2:

reklama
To ma byc pokój Przemka nie Patrycji.POczekaj chwile moze cos wymyśle,tylko musze przypomniec sobie jak ono wygląda.Zresztą myszką rysujesz tak samo jak ołówkiem.:-p

Do góry