reklama
Aniu czekam,czekam i czekam i nieweidze.Miałas narysować pokój Przemka po ustawieniu w nim przyszłego łóżka.
My małej chyba niebędziemy nic zmieniać ,chociaz jak patrze na te jej ściany poniżej paska dekoracyjnego to chce sie wyć.Nieweim tez co z tym zrobić.Tapet niechce chyba ze przyklejane do ściany jak paski dekoracyjne.
My małej chyba niebędziemy nic zmieniać ,chociaz jak patrze na te jej ściany poniżej paska dekoracyjnego to chce sie wyć.Nieweim tez co z tym zrobić.Tapet niechce chyba ze przyklejane do ściany jak paski dekoracyjne.
to moze ja pochwale się nowym pokoikiem Alexa, świeżutko po remocnie, pokoik mały, naprzeciwko łóżka stoi mała szafa dziecięca pełna zabawek:-) ale myśle że przytulny, no i najważniejsze cały udekorowany w ulubioną postać z bajki mojego synka ciuchcie Thomas
Załączniki
Anna25
wrzesień2006/lipiec2012
ale fajne łóżko
a gdzie Wy takie cudo zakupiliście i po ile?
a gdzie Wy takie cudo zakupiliście i po ile?
niom synkowi też się podoba łóżeczko kupilismy tutaj po przyjeżdzie do anglii, ale z tego co widziałam w Polsce też są, na allegro widziałam, tylko cena wyzsza..
My kupiliśmy na ebay za 140f, używane ale wygląało jak nowe bez znakow uzywania;-)
My kupiliśmy na ebay za 140f, używane ale wygląało jak nowe bez znakow uzywania;-)
Anna25
wrzesień2006/lipiec2012
dzięki za odpowiedźniom synkowi też się podoba łóżeczko kupilismy tutaj po przyjeżdzie do anglii, ale z tego co widziałam w Polsce też są, na allegro widziałam, tylko cena wyzsza..
Super łózeczko
Michasiowi się takie podoba:
ŁÓŻKO ŁÓŻECZKO DISNEY ZYGZAK MCQUEEN CARS (627587138) - Aukcje internetowe Allegro
Ale ja chyba kupię takie:
ŁÓŻKO DLA DZIECKA 70x160 DĄB GWARANCJA !!! (638439337) - Aukcje internetowe Allegro
Zastanawiam się jeszcze...
Michasiowi się takie podoba:
ŁÓŻKO ŁÓŻECZKO DISNEY ZYGZAK MCQUEEN CARS (627587138) - Aukcje internetowe Allegro
Ale ja chyba kupię takie:
ŁÓŻKO DLA DZIECKA 70x160 DĄB GWARANCJA !!! (638439337) - Aukcje internetowe Allegro
Zastanawiam się jeszcze...
Anna25
wrzesień2006/lipiec2012
a do nas już jedzie to::-)
i do tego pościel z bobem budowniczym
i do tego pościel z bobem budowniczym
reklama
Anna25
wrzesień2006/lipiec2012
i już w naszej wersji choć jeszcze nie kompletnej
Ostatnia edycja: