reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pokoiki i kąciki naszych maluchów- dekoracje , mebelki , wystroj

reklama
Eeeeeeeeeeeeeetam zaraz porzadek ;-) No dobra, fotki robiłam zaraz po posprzataniu, bo potem to pokój nie do poznania by był. Właśnie przeszedł delikatny lifting bo kupiłam pudła na zabawki i półeczki i "liść" w Ikei i sesja była robiona rzeby utrwalić te zakupy. Oczywiście Tymo jak wpada i zaczyna wywalać z pudełek to potem mam pół wieczoru sprzątania :eek:
Dzięki za uznanie mego gustu :cool2:

Kasiadz, mimo że wystrój jak widzisz odbiegajacy od mojego bardzo mi sie podoba Wasz pokoik i kącik dzieciecy, ale przeraża mnie ta półka nad łózeczkiem. Ja dopiero teraz się odważyłam zawiesić coś nad łózkiem Tymka. Chyba mam zbyt bujną wyobraźnię :szok:
No i wymazana twarz - pełna profeska ;-):-D

dlatego jak pisałam (chyba) półka i tv nad łóżeczkiem będą zlikwidowane, ale na razie mój jest zajęty budową więc powiedziałam mu że ma to zniknąć do mojego powrotu z dzieckiem ze szpitala:)
a tważ zamazana - no cóż jeszcze chłop by się dowiedział że jego zdjęcia bez zezwolenia zamieszczam :)

tricolor kasiadz pisala ze polke likwiduja ;)

kasiadz jak sie czujesz majac juz lozeczko kolo siebie? Mnie maz pytal w ten weekend kiedy ma nasze zlozyc ale powiedzialam ze tak za miesiac :) jakbym sie tak otoczyla dzieciecymi rzeczami teraz to juz o niczym innym bym nie myslala. pisze jakbym myslala, w sumie to i tak nie mysle o niczym innym :-D ale wszystko jest na strychu popakowane na razie :)
łóżeczko złożyliśmy bo po kupieniu było w kartonie i nie wiedzieliśmy czy wszystko gra. Jak złożyliśmy to się okazało że nie mieści się do sypialni, więc musieliśmy wymienić nasze łóżko na mniejsze, jak już to zrobiliśmy i wstawiliśmy łóżeczko to nie było sensu z powrotem go rozkręcać i tak zostało, żeby kot mógł się przy okazji przyzwyczaić.
a tak dla jasności to pościel tylko przymierzyliśmy dzisiaj i zdieliśmy:)
a ja już nie mogę się maleństwa doczekać:)

łeeeee tam po co zdejmować pościel mogłaś kocem przykryć ;P albo folią sporzywczą. hehe. Nasz kącik dziecięcy będzie podobnie wyglądał :) przynajmniej przez pierwszych kilka miesięcy.

dziewczyny piękne te kąciki.. ja jeszcze łóżeczka nie wstawiam, w sierpniu wstawię :tak:
tricolor już wiem skąd masz taka ksywke, każdy pokój taki kolorowy!!! osobiście mi się Tymka pokój bardziej podoba bo w mojej gamie, a jaki tam porządek jak z katalogu!!

my wstępnie mamy plany że na razie śpimy z dzieckiem, a jak przestanie tak często budzić sie w nocy czyli np na wiosnę wyniesiemy się do salonu:( a pokój zostawimy dziecku, bo nie chcemy przyzwyczajać dziecka do spania z nami:)

my wstępnie mamy plany że na razie śpimy z dzieckiem, a jak przestanie tak często budzić sie w nocy czyli np na wiosnę wyniesiemy się do salonu:( a pokój zostawimy dziecku, bo nie chcemy przyzwyczajać dziecka do spania z nami:)

my też będziemy najpierw w tym samym pokoju a później pokoik mu urządzimy ale to dopiero w przyszłym roku na lato :tak:

dziewczyny piękne te kąciki.. ja jeszcze łóżeczka nie wstawiam, w sierpniu wstawię :tak:
tricolor już wiem skąd masz taka ksywke, każdy pokój taki kolorowy!!! osobiście mi się Tymka pokój bardziej podoba bo w mojej gamie, a jaki tam porządek jak z katalogu!!

He he he już gdzies to słyszałam z tą ksywką. No, a kolorowo to my w domu mamy, ale tylko na pietrze bo parter bardziej stonowany. A sypialnia cała czerwona :cool2:

tricolor - widzę, że tak jak ja jesteś fanką kolorowych sufitów ;-) u mnie w całym domu nie ma białego :tak: bardzo mi się podobają te pasiaste tapety :tak:

kasia - śliczny ten kącik :tak:

reklama
tricolor
pomysłowo baaardzo :) tak nowocześnie, podoba mi się. Fajnie że będzie miała taki ładniutki pokój. Czekamy jeszcze na pozostałe fotki.
kasia
Ty już całkiem przygotowana na przyjście :) kącik mały ale wspaniały. Bedziesz miała didusia na oku. ( a łoża małżeńskiego zazdroszczę- ja musze się nacieszyć kanapą :p).

Do góry