reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pokoiki i kąciki naszych maluchów- dekoracje , mebelki , wystroj

reklama
Jagmar, faktycznie centy powalają, ale meble czad :tak:

A tu macie pokoik Tymka, dla odmiany bardziej stonowany i chłodny bym powiedziała nawet :-)
ImageShack Album - 12 images
Jeszcze kilka detali i będzie oki ( m.in. żaluzje chcę czerwone, albo pomarańczowe ..., koszyki na półki, miarkę wzrostu chce kupić, kocyk w innym kolorze niż zielony czy niebieski ...) Najgorsze, że Tymo woli siedzieć w pokoju Młodej bo tam zawsze było Jego ulubione miejsce zabaw ...
A tak swoją droga widzę, że fotki troszeczkę przekłamują czasami bo kolory sa naprawdę żywe w obu pokoikach zresztą :-)

Tymkowy pokoik bardzo mi się podoba. Taki uporządkowany. Ciekawe jak wygląda po zabawie?
Ja parę dni temu pochowałam milion pięćset maskotek i pierdołek i też mamy porządnie. Najlepsze, że dziecku brak tego wszystkiego w ogóle nie doskwiera. Jak było wszystko pierdołami zawalone to i tak się połowa nie bawiła bo było tego za dużo. Za parę tygodni zrobię podmianę i będzie miała "stare-nowe" zabawki

a ja dzisiaj poł dnia walczyłam żeby zgrać zdjęcia z telefonu do komputera (bo w telefonie miałam zdjęcia łóżeczka). a jak już się udało to padł internet:wściekła/y: ale teraz na szczęście wszystko śmiga:)

w takim razie wklejam zdjęcia łóżeczka i kącika małej (z ubraną pościelą bo dzisiaj sprawdzaliśmy jak wygląda). kolor nieco odbiega od rzeczywistego bo aparat w telefonie kiepski. a półka i tv nad łóżeczkiem będą zlikwidowane, ale mamy jeszcze trochę czasu na to :)
Zobacz załącznik 373063
Zobacz załącznik 373064
Zobacz załącznik 373070
Zobacz załącznik 373065
Zobacz załącznik 373062
Zobacz załącznik 373066

ściany w pokoju są niebieskie w jasnoróżowe szerokie pasy które przechodzą też przez biały sufit, roleta w oknie jest niebieska a firanka różowa w serduszka:)

Ostatnia edycja:
Eeeeeeeeeeeeeetam zaraz porzadek ;-) No dobra, fotki robiłam zaraz po posprzataniu, bo potem to pokój nie do poznania by był. Właśnie przeszedł delikatny lifting bo kupiłam pudła na zabawki i półeczki i "liść" w Ikei i sesja była robiona rzeby utrwalić te zakupy. Oczywiście Tymo jak wpada i zaczyna wywalać z pudełek to potem mam pół wieczoru sprzątania :eek:
Dzięki za uznanie mego gustu :cool2:

Kasiadz, mimo że wystrój jak widzisz odbiegajacy od mojego bardzo mi sie podoba Wasz pokoik i kącik dzieciecy, ale przeraża mnie ta półka nad łózeczkiem. Ja dopiero teraz się odważyłam zawiesić coś nad łózkiem Tymka. Chyba mam zbyt bujną wyobraźnię :szok:
No i wymazana twarz - pełna profeska ;-):-D

reklama
tricolor kasiadz pisala ze polke likwiduja ;)

kasiadz jak sie czujesz majac juz lozeczko kolo siebie? Mnie maz pytal w ten weekend kiedy ma nasze zlozyc ale powiedzialam ze tak za miesiac :) jakbym sie tak otoczyla dzieciecymi rzeczami teraz to juz o niczym innym bym nie myslala. pisze jakbym myslala, w sumie to i tak nie mysle o niczym innym :-D ale wszystko jest na strychu popakowane na razie :)

Do góry