reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pokoiki i kąciki naszych maluchów- dekoracje , mebelki , wystroj

reklama
Jagmar, faktycznie centy powalają, ale meble czad :tak:

A tu macie pokoik Tymka, dla odmiany bardziej stonowany i chłodny bym powiedziała nawet :-)
ImageShack Album - 12 images
Jeszcze kilka detali i będzie oki ( m.in. żaluzje chcę czerwone, albo pomarańczowe ..., koszyki na półki, miarkę wzrostu chce kupić, kocyk w innym kolorze niż zielony czy niebieski ...) Najgorsze, że Tymo woli siedzieć w pokoju Młodej bo tam zawsze było Jego ulubione miejsce zabaw ...
A tak swoją droga widzę, że fotki troszeczkę przekłamują czasami bo kolory sa naprawdę żywe w obu pokoikach zresztą :-)

Tymkowy pokoik bardzo mi się podoba. Taki uporządkowany. Ciekawe jak wygląda po zabawie?
Ja parę dni temu pochowałam milion pięćset maskotek i pierdołek i też mamy porządnie. Najlepsze, że dziecku brak tego wszystkiego w ogóle nie doskwiera. Jak było wszystko pierdołami zawalone to i tak się połowa nie bawiła bo było tego za dużo. Za parę tygodni zrobię podmianę i będzie miała "stare-nowe" zabawki

a ja dzisiaj poł dnia walczyłam żeby zgrać zdjęcia z telefonu do komputera (bo w telefonie miałam zdjęcia łóżeczka). a jak już się udało to padł internet:wściekła/y: ale teraz na szczęście wszystko śmiga:)

w takim razie wklejam zdjęcia łóżeczka i kącika małej (z ubraną pościelą bo dzisiaj sprawdzaliśmy jak wygląda). kolor nieco odbiega od rzeczywistego bo aparat w telefonie kiepski. a półka i tv nad łóżeczkiem będą zlikwidowane, ale mamy jeszcze trochę czasu na to :)
Zobacz załącznik 373063
Zobacz załącznik 373064
Zobacz załącznik 373070
Zobacz załącznik 373065
Zobacz załącznik 373062
Zobacz załącznik 373066

ściany w pokoju są niebieskie w jasnoróżowe szerokie pasy które przechodzą też przez biały sufit, roleta w oknie jest niebieska a firanka różowa w serduszka:)

Ostatnia edycja:
Eeeeeeeeeeeeeetam zaraz porzadek ;-) No dobra, fotki robiłam zaraz po posprzataniu, bo potem to pokój nie do poznania by był. Właśnie przeszedł delikatny lifting bo kupiłam pudła na zabawki i półeczki i "liść" w Ikei i sesja była robiona rzeby utrwalić te zakupy. Oczywiście Tymo jak wpada i zaczyna wywalać z pudełek to potem mam pół wieczoru sprzątania :eek:
Dzięki za uznanie mego gustu :cool2:

Kasiadz, mimo że wystrój jak widzisz odbiegajacy od mojego bardzo mi sie podoba Wasz pokoik i kącik dzieciecy, ale przeraża mnie ta półka nad łózeczkiem. Ja dopiero teraz się odważyłam zawiesić coś nad łózkiem Tymka. Chyba mam zbyt bujną wyobraźnię :szok:
No i wymazana twarz - pełna profeska ;-):-D

reklama
tricolor kasiadz pisala ze polke likwiduja ;)

kasiadz jak sie czujesz majac juz lozeczko kolo siebie? Mnie maz pytal w ten weekend kiedy ma nasze zlozyc ale powiedzialam ze tak za miesiac :) jakbym sie tak otoczyla dzieciecymi rzeczami teraz to juz o niczym innym bym nie myslala. pisze jakbym myslala, w sumie to i tak nie mysle o niczym innym :-D ale wszystko jest na strychu popakowane na razie :)

Do góry