reklama
klaudynaaa
Fanka BB :)
K
kaira24
Gość
Klaudyna daj linka na te naklejki
Maju fajne te lampy, ale fakt cena powala, ja wierzę, że Ty wymyślisz jakieś fajne oświetlenie tańszym kosztem , a bedzie równie efektowne. Ostatnio oglądałam pościele, i sa takie szare w białe grochy, odrazu przypomniał mi się Twój pokoik dla dziecka
Klaudyna te motylki są świetne, takie nieoklepane.
Ja nad łożkiem mojej córki zamówiłam fototapetę z jej zdjęciem, a nad łóżeczkiem drugiego dziecka planuje cyba też coś takiego zrobić, i niby pokoik taki standartowy, bo co można wymysleć w małym metrażu, i pomieścić, szafki, komody, biurko, masę zabawek, jakieś domki dla lalek i kuchenki i dodatkowo ma wejść drugie łóżeczko, ale w środę zrobiliśmy już miejsce i właśnie wykombinowałam, że z czaasem nakleję fotatapete młodszej pociechy nad jej łóżeczkiem
Ja nad łożkiem mojej córki zamówiłam fototapetę z jej zdjęciem, a nad łóżeczkiem drugiego dziecka planuje cyba też coś takiego zrobić, i niby pokoik taki standartowy, bo co można wymysleć w małym metrażu, i pomieścić, szafki, komody, biurko, masę zabawek, jakieś domki dla lalek i kuchenki i dodatkowo ma wejść drugie łóżeczko, ale w środę zrobiliśmy już miejsce i właśnie wykombinowałam, że z czaasem nakleję fotatapete młodszej pociechy nad jej łóżeczkiem
Majaaa85
oj takkk fototapeta to świetny pomyslMaju fajne te lampy, ale fakt cena powala, ja wierzę, że Ty wymyślisz jakieś fajne oświetlenie tańszym kosztem , a bedzie równie efektowne. Ostatnio oglądałam pościele, i sa takie szare w białe grochy, odrazu przypomniał mi się Twój pokoik dla dziecka
Posciel w grochy kupie do lózeczka, na razie bedzie kolyska a do niej pościel w sowy zeby troche ożywić to szare wnętrze
Oświetlenie bedzie z Ikea, zwykle, tanie ale z motywem sowy wiec myśle ze bedzie pasowało
A no i przy oknie będą te kule świetlne ...zobaczymy jak to wszystko wyjdzie...na razie w trakcie realizacji, wkleję foty jak juz bedzie gotowe
Mam tylko dylemat jakie literki z imieniem dziecka kupic
czy białe drewniane a powieszone na miętowych kokardkach czy moze jednak mietowo-szare ale szyte z materiału??? hmmm
Załączniki
Ostatnia edycja:
Patka0000
Mnie sie chyba osobiscie bardziej poodobaja te drewniane ale to zalezy od gustu
K
kaira24
Gość
Zrobić samemu i będa najlepsze!!
Majaaa85
Mnie sie chyba osobiscie bardziej poodobaja te drewniane ale to zalezy od gustu
no fajne ale boje sie ze zginą na tle białej sciany w szare kropki
Zrobić samemu i będa najlepsze!!
tylko jak ?
super te lampy ja planuję kupić takie naklejki dla małejZobacz załącznik 619451 będą nad łóżeczkiem i komodą :-) są do wielokrotnego użytku, więc będę mogła je później przenieść do pokoju małej z sypialni :-)
mi się jeszcze podobają dla dziewczynki te cienie na ścianie, wróżki
Załączniki
K
kaira24
Gość
Maja z filcu. Zrobisz sobie kształt wielkośc i kolor jaki chcesz za grosze
reklama
_koRba_