reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze CZTERY KĄTY!!!

reklama
fajne rozwiązanie, że domek jest parterowy. No i jakby prywatna część oddzielona od reszty domu.
Magda napisałam Ci PW. :)

gagnes swietny domek, naprawde! taki wlasnie przytulny rodzinny, tylko nie wiem po co tam dwie lazienki, zawsze projektanci mnie troche dziwili...Rozgladamy sie caly czas za dzialka budowlana gdzies w okolicy miasta, ale nie jest latwo kupic cos sensownego;/ a nie chce mieszkac tak zeby zagladac sasiadom w okna.

ganges domek faktycznie jest śliczny. Aż się zaczęłam zastanawiać , czy słusznie postąpiliśmy kupując dom do remontu. Domek super:tak:

ganges wybacz, że dopiero teraz odpisuję:zawstydzona/y::sorry: ale przyznam, że nie zaglądalam na ten wątek... Kupiliśmy domek Parterowy z użytkowym poddaszem, będziemy dodatkowo trochę podnosić boki domu i jednocześnie dach, żeby na poddaszu zyskać większą przestzeń:tak:

Mam nadzieje, że ktos zagląda na ten wątek...;-)
Słabo znam się na budowlance, więc rada by się przydała. mamy w domku dwie ściany do wytynkowania lub położenia regipsów. Teraz zachodzi pytanie co jest lepsze. Słyszałam, że nie powinno się tynkowac z zimie, bo tynk może spękać, co prawda grzejemy w tych pomieszczeniach, więc temperatura nie spada poniżej 5 st. Z kolei mój M odradza płyty Karton-gips, bo twierdzi, że myszy mogą w nie wejść i tam się zagniezdzić:eek: Można je położyć o każdej porze roku, nie musielibysmy brać fachowców, bo znajomy nam to za pół darmo zrobi, ale jak mi myszy mają w ścianach łazić, to chyba wolę zaryzykować z tynkiem.

reklama
stokrotta ja zagladam . Zdesperowana szukam mieszkania dla siebie i bombla : )))))))))))))))))))))))))))))))
co do budowlanki kochana poniekad sie na tym znam, rok czasu pracowalam jako inspektor od spraw nieruchomosci - ryzykuj z tynkiem ! raz, ze nie beda przepuszczaly tak halasu jak kg. No i zdecydowanie solidniejsze i na lata. Z myszami prawda.

Do góry