reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pokoik maluszka. Inspiracje i nasze realizacje.

reklama
super te lampy :-D ja planuję kupić takie naklejki dla małej pol_pl_Naklejki-wielokrotnego-uzytku-Motyle-5837_2.jpg będą nad łóżeczkiem i komodą :-) są do wielokrotnego użytku, więc będę mogła je później przenieść do pokoju małej z sypialni :-)

Załączniki

• pol_pl_Naklejki-wielokrotnego-uzytku-Motyle-5837_2.jpg
    pol_pl_Naklejki-wielokrotnego-uzytku-Motyle-5837_2.jpg
    27,9 KB · Wyświetleń: 201
Maju fajne te lampy, ale fakt cena powala, ja wierzę, że Ty wymyślisz jakieś fajne oświetlenie tańszym kosztem , a bedzie równie efektowne. Ostatnio oglądałam pościele, i sa takie szare w białe grochy, odrazu przypomniał mi się Twój pokoik dla dziecka:)
Klaudyna te motylki są świetne, takie nieoklepane.
Ja nad łożkiem mojej córki zamówiłam fototapetę z jej zdjęciem, a nad łóżeczkiem drugiego dziecka planuje cyba też coś takiego zrobić, i niby pokoik taki standartowy, bo co można wymysleć w małym metrażu, i pomieścić, szafki, komody, biurko, masę zabawek, jakieś domki dla lalek i kuchenki i dodatkowo ma wejść drugie łóżeczko, ale w środę zrobiliśmy już miejsce i właśnie wykombinowałam, że z czaasem nakleję fotatapete młodszej pociechy nad jej łóżeczkiem:)

Maju fajne te lampy, ale fakt cena powala, ja wierzę, że Ty wymyślisz jakieś fajne oświetlenie tańszym kosztem , a bedzie równie efektowne. Ostatnio oglądałam pościele, i sa takie szare w białe grochy, odrazu przypomniał mi się Twój pokoik dla dziecka:)
Klaudyna te motylki są świetne, takie nieoklepane.
Ja nad łożkiem mojej córki zamówiłam fototapetę z jej zdjęciem, a nad łóżeczkiem drugiego dziecka planuje cyba też coś takiego zrobić, i niby pokoik taki standartowy, bo co można wymysleć w małym metrażu, i pomieścić, szafki, komody, biurko, masę zabawek, jakieś domki dla lalek i kuchenki i dodatkowo ma wejść drugie łóżeczko, ale w środę zrobiliśmy już miejsce i właśnie wykombinowałam, że z czaasem nakleję fotatapete młodszej pociechy nad jej łóżeczkiem:)
oj takkk :tak: fototapeta to świetny pomysl :happy:
Posciel w grochy kupie do lózeczka, na razie bedzie kolyska a do niej pościel w sowy zeby troche ożywić to szare wnętrze :)
Oświetlenie bedzie z Ikea, zwykle, tanie ale z motywem sowy wiec myśle ze bedzie pasowało :happy:
A no i przy oknie będą te kule świetlne ...zobaczymy jak to wszystko wyjdzie...na razie w trakcie realizacji, wkleję foty jak juz bedzie gotowe :)
Mam tylko dylemat jakie literki z imieniem dziecka kupic :confused::confused:
czy białe drewniane a powieszone na miętowych kokardkach czy moze jednak mietowo-szare ale szyte z materiału??? hmmm:confused::confused::confused:

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    29,5 KB · Wyświetleń: 130
  • image.jpg
    image.jpg
    29,9 KB · Wyświetleń: 117
  • image.jpg
    image.jpg
    23,3 KB · Wyświetleń: 130
  • image.jpg
    image.jpg
    23,2 KB · Wyświetleń: 132
  • image.jpg
    image.jpg
    3,5 KB · Wyświetleń: 128
  • image.jpg
    image.jpg
    26,9 KB · Wyświetleń: 119
Ostatnia edycja:
Mnie sie chyba osobiscie bardziej poodobaja te drewniane :) ale to zalezy od gustu :p

no fajne ale boje sie ze zginą na tle białej sciany w szare kropki

Zrobić samemu i będa najlepsze!!

tylko jak ? :)

super te lampy :-D ja planuję kupić takie naklejki dla małejZobacz załącznik 619451 będą nad łóżeczkiem i komodą :-) są do wielokrotnego użytku, więc będę mogła je później przenieść do pokoju małej z sypialni :-)

mi się jeszcze podobają dla dziewczynki te cienie na ścianie, wróżki :)

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    38,7 KB · Wyświetleń: 114
reklama
10171205_10203508614264932_3370279955133111125_n.jpg ja zrobilam takie co prawda kolory nie sa takie jak na zywo ale to zdjecie z tel. tu sa same literki jeszcze bede dorabiala ozdoby tzn sowki,pieski i przyczepie na wstazke :)

Załączniki

• 10171205_10203508614264932_3370279955133111125_n.jpg
    10171205_10203508614264932_3370279955133111125_n.jpg
    15,6 KB · Wyświetleń: 219
Ostatnia edycja:
Do góry