klaudynaaa
Fanka BB :)
RoomMates – Fantastyczne naklejki do wielokrotnego naklejaniaKlaudyna daj linka na te naklejki
fajnie wyglądają zrobione samodzielnie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
RoomMates – Fantastyczne naklejki do wielokrotnego naklejaniaKlaudyna daj linka na te naklejki
Zobacz załącznik 619530 ja zrobilam takie co prawda kolory nie sa takie jak na zywo ale to zdjecie z tel. tu sa same literki jeszcze bede dorabiala ozdoby tzn sowki,pieski i przyczepie na wstazke
Kule nazywają sie cotton ball lights. Mozna kupic 15, 20 lub 35 sztuk. Kupisz w kilku miejscach. Cena wszędzie taka sama Czasami na Allegro troszkę taniejNie wiem jakie literki będą bardziej pasować, ale n apewno fajne dobiuerzesz. A te kule oświetlenie bąba, gdzie to można kupić???
Korba- świetne literki, ja także nie mam talentu.
oj potrzeba troche talentu i sprytu..uwierz mi Ja nawet dziury nie potrafię zacerować hi hi ;-)Dziewczyny do tych literek nie trzeba miec talentu za grosz. Szablon literek albo wydrukowac drukarka albo recznie na kartkach albo bezpośrednio olowkiem na filcu. Wyciąć nozyczkami zszyć a srodek wata lub wkladem do poduszki.
Maja, ja tez jestem osioł do takich ręcznych robótek Na szczęście moja mama jestem geniuszem w takich sprawach Ja wciąż poluje na jakieś ozdoby na ścianę bo jedna mi została zupełnie pusta ale zupełnie nic mi sie nie podoba a jak już coś jest nawet ok to cena mnie powala...