Ja tym razem mam plan przystawic lozeczko do naszego lozka od mojej strony ale ze zdjetym frontem, tak zeby materace byly na rownym poziomie. Z jankiem spalam te pierwsze miesiace bo jestem zbyt leniwa zeby sie zwlec z lozka do karmienia, ale przyznam ze nie raz mialam stresa czy go nie przygniote
reklama
Majaaa85
Fanka BB :)
nowe aranżacje pokojowe
jakoś tak wszystko w szarościach mi wpada w oko
jakoś tak wszystko w szarościach mi wpada w oko
Załączniki
klaudynaaa
jej jakie fajniusie ja raczej aż tak nie zaszaleje
Alex_WA
Nooo... w końcu zapłacona zaliczka za szafę i będzie można zacząć malowanie w pokoju małego
Niestety mój luby wymyślił zamówienie szafy na idealny wymiar i będzie to trochę więcej kosztować.
Zastanawiam się, bo kupiłam łóżeczko typu Baby Bay - Klupś Piccolo dostawne, będzie stało u mnie w sypialni, ale też może kupię takie zwykłe 120x60 - np choćby Sniglar z IKEI za 90 zł... do pokoju malucha. Pewnie i tak się przyda prędzej czy później, bo to dostawne jest małe 90 x 40. Co o tym myślicie? Kupowałybyście też takie standardowe? Ja chyba tak zrobię... nie jest drogie.
Niestety mój luby wymyślił zamówienie szafy na idealny wymiar i będzie to trochę więcej kosztować.
Zastanawiam się, bo kupiłam łóżeczko typu Baby Bay - Klupś Piccolo dostawne, będzie stało u mnie w sypialni, ale też może kupię takie zwykłe 120x60 - np choćby Sniglar z IKEI za 90 zł... do pokoju malucha. Pewnie i tak się przyda prędzej czy później, bo to dostawne jest małe 90 x 40. Co o tym myślicie? Kupowałybyście też takie standardowe? Ja chyba tak zrobię... nie jest drogie.
emotion_sickness
mama szkrabusia =)
Ladne pokoiki.
Ja sie nie bawie w urzadzanie pokoju dla corki/syna bo w sumie Oboje beda spac u mnie w pokoju. Pozniej jak bede ich przenosic to pewnie wtedy sie zajme takimi rzeczami
Mam 'do dyspozycjii' 25 m2 wiec moze cosik fajnego wymysle
Pierwszy sukces - corke z lozeczka przegonilam do spania na lozko swoje
Ja sie nie bawie w urzadzanie pokoju dla corki/syna bo w sumie Oboje beda spac u mnie w pokoju. Pozniej jak bede ich przenosic to pewnie wtedy sie zajme takimi rzeczami
Mam 'do dyspozycjii' 25 m2 wiec moze cosik fajnego wymysle
Pierwszy sukces - corke z lozeczka przegonilam do spania na lozko swoje
anna_kas
Emotion_gratuluje! Jeszcze nie mam dzieki ale czuje ze dziecko w swoim łóżku to faktycznie sukces!!
Alex_ja tez jednak zdecydowałam sie na pokoj. Itak trzeba, a wiec lepiej teraz póki moge czyli pare miesięcy wcześnieniej niż pozniej, bo nie wiem jak bede sie ogarniać. Do swojego pikoju kupuje łóżeczko 120, a do pokoju malucha 140, które pozniej zostanie jako łóżko normalne.
Maja szarości sa boskie!! Uwielbiam i tez na to sie nastawiam!
Alex_ja tez jednak zdecydowałam sie na pokoj. Itak trzeba, a wiec lepiej teraz póki moge czyli pare miesięcy wcześnieniej niż pozniej, bo nie wiem jak bede sie ogarniać. Do swojego pikoju kupuje łóżeczko 120, a do pokoju malucha 140, które pozniej zostanie jako łóżko normalne.
Maja szarości sa boskie!! Uwielbiam i tez na to sie nastawiam!
Ostatnia edycja:
emotion_sickness
mama szkrabusia =)
A jak slodko dziecko wyglada jak zsuwa sie w pidzamce z lozka z podusia w dloni i probuje wgrzebac sie na moje lozka, ehhhEmotion_gratuluje! Jeszcze nie mam dzieki ale czuje ze dziecko w swoim łóżku to faktycznie sukces!!
Jeszcze 2- 3 tyg temu mowilam mezowi 'ciekawe kiedy..'
anna_kas
A jak slodko dziecko wyglada jak zsuwa sie w pidzamce z lozka z podusia w dloni i probuje wgrzebac sie na moje lozka, ehhh
Jeszcze 2- 3 tyg temu mowilam mezowi 'ciekawe kiedy..'
Ile ma twoja slodzia?)
reklama