reklama
Polna_N dlugi okres walczylam z tymi jej kupkami! jakies 4 miesiace dobre... az w koncu przeszlo. Mamy jakies 2-3 miesiace spokoju choc w ciagu tego czasu moze z 2 razy miala problem i dzis znow. Juz wczoraj nie zrobila wiec wiedzialam ze dzis bedzie nie latwo stad juz wczoraj dostala laktuloze i dzis rano takze. Pila bardzo duzo plynow stad moje zdziwienie.
Ale juz udalo sie. Zrobila Julka swoja pierwsza w zyciu kupke na nocnik
caly czas wydawala mi sie mala dziewczynka ze jeszcze na nocnik nie da rady a tymczasem ona juz sygnalizuje kiedy chce kupke i zawsze bede jej podstawiac nocnik. tylko nie wiem jak z siusiu zaczac. tego to w ogole nei wiem kiedy robi.
Ale juz udalo sie. Zrobila Julka swoja pierwsza w zyciu kupke na nocnik
caly czas wydawala mi sie mala dziewczynka ze jeszcze na nocnik nie da rady a tymczasem ona juz sygnalizuje kiedy chce kupke i zawsze bede jej podstawiac nocnik. tylko nie wiem jak z siusiu zaczac. tego to w ogole nei wiem kiedy robi.
Vegas
Mama Martynki i Zosi :)
Oo Lana gratulacje dla Juleczki Kurcze biedna Mała z tymi kupkami.. Mam nadzieję, że jej się wreszcie raz na zawsze zakończy.
A ja mam brata, mieszka osobno i jest cacy A mąż ma sześcioro rodzeństwa, w tym większośc dzieciata i w związku małżeńskim, więc jak są wszelkie imprezy to strasznie drogo one wychodzą, samo jedzenie drogo a co dopiero o napojach wspomniec Na szczęście torty mąż z teściową zawsze robią. Tyle chociaż zaoszczędzą.
A ja mam brata, mieszka osobno i jest cacy A mąż ma sześcioro rodzeństwa, w tym większośc dzieciata i w związku małżeńskim, więc jak są wszelkie imprezy to strasznie drogo one wychodzą, samo jedzenie drogo a co dopiero o napojach wspomniec Na szczęście torty mąż z teściową zawsze robią. Tyle chociaż zaoszczędzą.
femme fatal
Mama Ninki :)
Ciacho zrobiłam (kopca kreta ) chatkę posprzątałam normalnie dumna z siebie jestem jeszcze tylko się ubrać ja to zgnilec jestem okropny cały dzień w piżamie najchętniej bym chodziła
Kurcze miałam po koleżankę wyjść a tu mi Nina właśnie zasnęła
VEGAS - sześcioro rodzeństwa masakra ja mam tylko siostrę a K jest jedynakiem więc my jak byśmy chcieli wesele robić to może 50 osób byśmy uzbierali z tego może 20-30 osób by z rodziny było
Kurcze miałam po koleżankę wyjść a tu mi Nina właśnie zasnęła
VEGAS - sześcioro rodzeństwa masakra ja mam tylko siostrę a K jest jedynakiem więc my jak byśmy chcieli wesele robić to może 50 osób byśmy uzbierali z tego może 20-30 osób by z rodziny było
Ostatnia edycja:
femme fatal
Mama Ninki :)
VEGAS - czyli sami najbliżsi i tak powinno być ja teraz przeliczyłam to ode mnie z rodziny 6-9 osób (pewnie 6 ) od K 9 osób i z 10 znajomych więc całe 30 osób by było i dzięki bogu że nie mam większej rodziny bo ja wolę na wesele symbolicznie dać a sobie jakąś fajną podróż poślubną zrobić za te pieniądze :-)
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Vegas, u nas taka sama ilość osób na weselu. Woleliśmy mieszkanie urządzić niż weselicho zrobić.
reklama
Femme uwielbiam kopiec kreta! wpadam na kawke z Julka i ciasteczko;p
my na slubie mielismy 40osob ale to tez po czesci ze slub postanwoilismy zrobic w roku w ktorym julka sie urodzi bo tak plany byly dopiero na sierpien 2010.. no i wiadomo oznajmilismy rodzicom ze rokszybciej nie kazdy byl w stanie od razu tyle kasy rzucic. wiec poprostu my ze swoich ktore uzbieralismy oplacalismy to na co braklo rodzicom. jakbym mogla zrobilabym na 100 osob ale chcialam by cos zostalo zwlaszcza ze cos dla nas musialo zostac i na wyprawke dla malenstwa przy okazji
my na slubie mielismy 40osob ale to tez po czesci ze slub postanwoilismy zrobic w roku w ktorym julka sie urodzi bo tak plany byly dopiero na sierpien 2010.. no i wiadomo oznajmilismy rodzicom ze rokszybciej nie kazdy byl w stanie od razu tyle kasy rzucic. wiec poprostu my ze swoich ktore uzbieralismy oplacalismy to na co braklo rodzicom. jakbym mogla zrobilabym na 100 osob ale chcialam by cos zostalo zwlaszcza ze cos dla nas musialo zostac i na wyprawke dla malenstwa przy okazji
Ostatnia edycja: