reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pojedyncze Mamusie- Rozmowy Mam Jedynaków

Witam.
Również dołączam do Pojedyńczych Mamuś :)
Mój synek ma dopiero skończony rok, ale jak na razie więcej dzieci - niet! :)
Każdą myśl o następnym dziecku, przekreśla pamięciowy poród;/

reklama
witaj Jagoda :)

no właśnie co z tym chomikiem ???

u nas tez pogoda do bani , psa by z domu niewygonił tak deszcz zacina i to od czwartku , cyfra mi coś przerywa i Oskar niezadowolony bo to bajkomaniak !!!

Edysiek a skAd ty dokładnie jestes / zaspokój moją ciekawość :)

Hejki! Ja tylko na chwilkę :tak:
Z tym naszym chomikiem to mamy tak... wkręcił sobie bida łapkę w kołowrotek i teraz ma ją niewładną. Nie można mu nijak pomóc, trzeba czekać, powinno samo się wygoić i zrosnąć, bo stawiam na złamanie tej łapki :-(

Taki biedny chodzi po klatce.... szkoda mi go jak nie wiem co :-( ale podobno czesto tak się zdarza :-(

Wyjaśniłam co i jak, odpiszę Wam jutro, bo teraz muszę pędzić dalej :tak:

Dobrej nocy Wam życzę!

Sewa to bida z tym chomikiem, oby się szybko zagoiło. My mamy 2 szczurki
Andzia z pięknej polskiej wsi :-D, która leży między Bolesławcem a Zgorzelcem, zaraz przy autostradzie A4, chyba 28 km do granicy z Niemcami
Wykroty 1 - Zumi.pl Lokalizator internetowy
Jagoda witaj!

a to nasze szczurki

Załączniki

• 100_3458.jpg
    100_3458.jpg
    39,1 KB · Wyświetleń: 35
SEWA - biedny chomik :no: ja z moim też ostatnio miałam przygodę jakimś cudem wylazł z klatki i kot go dorwał :no: na szczęście nic mu nie zrobił jedynie z naszego pokoju go przeniósł do pokoju gdzie ma klatkę :-D śmiałam się że chciał go po prostu odnieść :-p

EDYSIEK - ale masz fajne szczurki słyszałam że to bardzo mądre zwierzątka :-)

JAGODA - witamy :-) uu to musiało być na prawdę nie ciekawie skoro po roku jeszcze pamiętasz :no:

U nas dzisiaj pogoda się poprawiła zaraz śmigam z dzieciakami na plac zabaw :-)

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2 razy wcieło mi posta !!!!!!!!

zatem w skrócie

Femme - rozumiem ze z Twoja pracą definitywnie THE END?

Edysiek - spora część rodziny mojego małża mieszka dosyć blisko Ciebie, najdalej - w Polkowicach a już bliżej w Lubaniu - bywam tam często :-)

MamaWiktorii - gratuluje pierwszych kroczków ! to takie ...wzruszające dla mamy :-)

Sewa nie przepadam za chomikami :sorry: ale baaardzo współczuje!

Jagoda witaj ! co tam z Twoim porodem było nie tak ? ja rodziłam 20h i uważam że był mega mega nie humanitarny ale jakoś mi przeszło :cool:

Ostatnia edycja:
a no pewnie,że wzruszające .. :-):-):-) teraz mój biegacz na szczęście śpi więc mam chwilę dla siebie :tak:
sesja - całkiem nieźle, spodziewałam się, że będzie gorzej.Ważne ,że są już waakacje !!!:-):-):-):-):-)

helo :)

edysiek to mam rodzine bardzo blisko ciebie bo - lubań, zgorzelec , żarska wieś , trójca itp . dużo tych wiosek wokoło dlatego pytam :), bo może mamy jakiś wspólnych znajomch:)

biedny ten chomik , niema co trzeba mu łapke w gipsik włożyć.

mamo wiktorji gratulacje zdanej sesji!!! no i kroczków . brawo dla wiki , a rechabilitujecie sie jeszcze?

a ja upiekłam sobie ciasto arbuzowei zajadam z blachy łyżeczką bo niechce mi sie wciąż biegać po dokładki :)

Rox, Andzia to naprawdę blisko mnie, rzut beretem:-) Tylko to nie moje strony, raczej pojedyncze osoby znam z Lubania czy Zgorzelca, bo ja wcześniej mieszkałam w Bolesławcu. Tylko tak mi się jakoś na wieś zachciało. Jednak strasznie się cieszę, że tak wybrałam, bo to moje klimaty;-).
Femme, no cwane bestie z nich są. Szczury są na tyle mądre, że nigdy nie biegają w kołowrotku :rofl2: Moje wolą po pokoju biegać, a jak im się znudzi to zagrzebują się pod kołderkę ( u Angeli w pokoju) i śpią. Tylko trzeba uważać, bo raz prześcieradło pogryzły:baffled:
Mama to gratuluję, to fajnie że masz już wakacje

A ja najadłam się bobu i ciężko mi teraz :zawstydzona/y:

reklama
Tak, już po rehabilitacji, nie jest jej już potrzebna ;)

no my póki co zwierząt nie mamy , psy u mojej mamy i teściów, ale na pewno z czasem Wiki zacznie o coś prosić ;)

Do góry