reklama
femme fatal
Mama Ninki :)
POLNA - powiem Ci że jakoś spoko nie narzekam tanio tanio ale ciężko znaleźć ta z H&M Wyniki Szukania w Grafice Google dla http://xarchiwum.pl/img/14/5964/1644.jpg
Też fajna i 10zł kosztowała ;-)
Też fajna i 10zł kosztowała ;-)
femme fatal
POLNA- a no mam
Kurde a mi Nina dopiero zasnęła pięknie po prostu ... może mi się uda to już do rana będzie spała ... chyba pójdę napuścić wodę i jeszcze ją zaciągnę do kąpieli ale ryk będzie
Kurde a mi Nina dopiero zasnęła pięknie po prostu ... może mi się uda to już do rana będzie spała ... chyba pójdę napuścić wodę i jeszcze ją zaciągnę do kąpieli ale ryk będzie
Rox słyszałam,że po fast foodach może strasznie zalać,ale ja oczywiście jestem wyjątkiem i nic takiego mnie nie spotkało
ale ja nie żrem fastfoodów
pokazałabym wam fotkę mojej małej po urodzeniu,ale nie mam jej na kompie,zresztą byście się przeraziły widząc takiego maluszka
Pokaż może jednak ;-) ja bym się nie przestraszyła ..widziałam dzieci mniejsze od dłoni..rozczulają mnie takie maleństwa...
polna tak, tej zimy cztery razy ubrałam buty na płaskim i 4 razy sie w nich wygrzmociłam, bo była zbyt pewna siebie ze gleby nie zalicze... Nie patrzylam gdzie ide wlazła na lód i gleba murowana... a tak na obcasach uwazam i patrze pod nogi. Poza tym obcasy i sie czasem wbija w snieg i noga nie podjedzie a na płaskich jak na nartach
ja dokładnie tak samo - zimą WYŁACZNIE kozaki na korku, może nie szpilka ale lubie wysokie zimą bo inaczej gleba murowana ;-) wyjątkiem są buciory trekkingowe ;-) w góry
anetka a dlaczego pod namiot z dzieckiem długo nie ? ja w ubiegłym roku w sierpniu przez tydzień nad jeziorkiem pod namiotem ;-) Borys miał 7 miesięcy ... ;-)
Rany dziewoje LITOŚCI !!!!! ile nadrabiania mam ;-) ja dziś zajęcia miałam na uczelni do 16 i jeszcze sobie na siłownie poszłam hihi ;-)
femme fatal
ANETKA - ja zastosowałam szok rozebrałam ją na śpiocha i wrzuciłam do wanny chwilę się wkurzała ale później do niej wskoczyłam i się pluskałyśmy i teraz radosna broi przynajmniej mi normalnie zaśnie
ROX - a gdzie się uczysz ? w sensie jaki kierunek ? i kto Ci z małym siedzi jak tak sobie dogadzasz ? też bym na siłownie poszła gdybym miała z kim chodzić bo samej to motywacji brak
ROX - a gdzie się uczysz ? w sensie jaki kierunek ? i kto Ci z małym siedzi jak tak sobie dogadzasz ? też bym na siłownie poszła gdybym miała z kim chodzić bo samej to motywacji brak
polna_N
Mama Ali ... 2007
Femme ooo avaterka zmienilas sadystka z Ciebie mi by Ala odrazu powiedziala ze ..glupia jestem. a zeby wejsc razem z Nia do wanny , olaboga stwierdzilaby ze woda by sie cala wylala
Rox i gdzie synek spal ? tez w spiworze czy mieliscie lozeczko turystyczne ? a kapanie ?
Rox i gdzie synek spal ? tez w spiworze czy mieliscie lozeczko turystyczne ? a kapanie ?
femme fatal
A bo mi się tamten znudził a że mi się to zdjęcie podoba to co tam ... Ja często się z Niną kąpie popiszczała minute a później się już śmiała ;-) więc nie taka sadystka
K do domu wrócił i trza robić obiad w sumie już się robi muszę zaraz iść kotlety smażyć tylko
W ogóle wypłatę powinien mieć 10 nie ma do tej pory i mamy na przeżycie całe 1zł
K do domu wrócił i trza robić obiad w sumie już się robi muszę zaraz iść kotlety smażyć tylko
W ogóle wypłatę powinien mieć 10 nie ma do tej pory i mamy na przeżycie całe 1zł
reklama