reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pojedyncze Mamusie- Rozmowy Mam Jedynaków

Femme jaka rozowa ? musze popatrze bo tylko zielona widzialam :-) tak tanio ? a jakos jaka ?

reklama
Femme oooo hello kitty by sie Ali spodobala :-) moze w tygodniu jeszcze pojade do miasta to popatrze :tak:
uuuu Gratki , widze ze juz masz odznake :-p:cool:

POLNA- a no mam :cool2::-D

Kurde a mi Nina dopiero zasnęła :oo: pięknie po prostu ... może mi się uda to już do rana będzie spała ... chyba pójdę napuścić wodę i jeszcze ją zaciągnę do kąpieli ale ryk będzie :sorry:

Ale nabazgrałyście :-p nadrobiłam i nie pamiętam już co miałam pisać.

Witam nową mamusię ;-):tak:

femme moja za to zasnęła przed 16 i śpi do teraz, chciałam ją od razu obudzić, ale się darła i wstać nie chciała :no::sorry:
Gratuluję Pani Moderator ;-)

Rox słyszałam,że po fast foodach może strasznie zalać,ale ja oczywiście jestem wyjątkiem i nic takiego mnie nie spotkało :-D

ale ja nie żrem fastfoodów :eek:

pokazałabym wam fotkę mojej małej po urodzeniu,ale nie mam jej na kompie,zresztą byście się przeraziły widząc takiego maluszka ;)

Pokaż może jednak ;-) ja bym się nie przestraszyła ..widziałam dzieci mniejsze od dłoni..rozczulają mnie takie maleństwa...

polna tak, tej zimy cztery razy ubrałam buty na płaskim i 4 razy sie w nich wygrzmociłam, bo była zbyt pewna siebie ze gleby nie zalicze... Nie patrzylam gdzie ide wlazła na lód i gleba murowana... a tak na obcasach uwazam i patrze pod nogi. Poza tym obcasy i sie czasem wbija w snieg i noga nie podjedzie a na płaskich jak na nartach

:-D ja dokładnie tak samo - zimą WYŁACZNIE kozaki na korku, może nie szpilka ale lubie wysokie zimą bo inaczej gleba murowana ;-) wyjątkiem są buciory trekkingowe ;-) w góry

anetka a dlaczego pod namiot z dzieckiem długo nie ? ja w ubiegłym roku w sierpniu przez tydzień nad jeziorkiem pod namiotem ;-) Borys miał 7 miesięcy ... ;-)

Rany dziewoje LITOŚCI !!!!! ile nadrabiania mam ;-) ja dziś zajęcia miałam na uczelni do 16 i jeszcze sobie na siłownie poszłam hihi ;-)

ANETKA - ja zastosowałam szok :-D rozebrałam ją na śpiocha i wrzuciłam do wanny :-D:-p chwilę się wkurzała ale później do niej wskoczyłam i się pluskałyśmy i teraz radosna broi :-p przynajmniej mi normalnie zaśnie :-p

ROX - a gdzie się uczysz ? w sensie jaki kierunek ? i kto Ci z małym siedzi jak tak sobie dogadzasz ?:-D :-p też bym na siłownie poszła gdybym miała z kim chodzić bo samej to motywacji brak :dry:

Femme ooo avaterka zmienilas :-p sadystka z Ciebie mi by Ala odrazu powiedziala ze ..glupia jestem.:-D a zeby wejsc razem z Nia do wanny , olaboga :sorry: stwierdzilaby ze woda by sie cala wylala :laugh2:

Rox i gdzie synek spal ? tez w spiworze czy mieliscie lozeczko turystyczne ? a kapanie ?

A bo mi się tamten znudził a że mi się to zdjęcie podoba to co tam :-p :-p ... Ja często się z Niną kąpie :-D :-p popiszczała minute a później się już śmiała ;-) więc nie taka sadystka :-p

K do domu wrócił i trza robić obiad :-p w sumie już się robi muszę zaraz iść kotlety smażyć tylko :-p

W ogóle wypłatę powinien mieć 10 nie ma do tej pory i mamy na przeżycie całe 1zł :dry:

reklama
rox ale ja nic przecież nie pisałam o namiotach :-p

femme ale masz ładny avatar :tak:
Zuza wstała i sobie bajkę ogląda :sorry: ciekawe o której dzisiaj zaśnie...

Do góry