reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pojedyncze Mamusie- Rozmowy Mam Jedynaków

UMI - 170 z włosami :-D:-D:-D

EDYSIEK - wow z takim namiotem też bym mogła jechać :-p ja byłam raz na 5 dni jakoś ze znajomymi świetnie było ale wtedy jeszcze Niny nie było ;-) no i wcześniej zdarzało się wakacyjnie na plaży rozbijać namiot jak do Krynicy Morskiej jeździłam też świetnie było ale rano było tak mega gorąco w namiocie że nie dało się wytrzymać :-p

UMI - ja jak byłam pod namiotami to w miejscu przeznaczonym dla takich namiotowców i były tam prysznice kontakty itp :-p :-p zresztą kto się przejmuje włosami na takiej wyprawie :-D:-p

POLNA - to ty duża :cool2::-p :-D chociaż ja też mam 170 ale jakoś ty mi się niższa zawsze wydawałaś :-p :-p

reklama
Umi chyba na takich polach namiotowych sa jakies gniazdka do ktorego mozna sie podlaczyc tylko trzeba oczywiscie za to zaplacic !
eeee ale pewnie mierzylas sie jak mialas ubrane szpilki ? :-p:-D Ty to jak babcia 80 letnia , zreszta nie widzialas ze swieci sie lampka ze pranie sie skonczylo ?

EDIT

Femme no popatrz a mi sie wydawalo ze Ty zyrafa Jestes :-p:-D

POLNA - :-D bo ja długą szyję mam :-D:-D :-p

UMI - i tak od soboty leżało :szok: to ja nawet taka gapa nie jestem :-D:-p

idę domęczyć Ninę to mi zaraz zaśnie :-D :-p a wtedy będę porządki z ciuchami robiła :-p

polna u nie sie swieci cały czas:-p i byłoby ok gdyby ktos mi jej nie wyłaczył. Ale młody sobie lubi popsztykac wiec ta lampka długo sie nie świeci:-D Polna ja bez szpilek mam 168 cm... i to z przyklapniętymi włosami:-D a jak sobie postawie to mam na 170 wiem bo kiedys sie ierzyłam w aptece i wyzło mi ze mam 170 cm a za drugim razem wazyłam sie po basenie, włosy miałam klapniete i juz 168 było:-D
femme no ja sie przejmuje:-D, a jakby ktos sobie chciał ze mna fote strzelic to jak ja bym wtedy wygladała:-D:-p

edit femme leżało i nadal leży bo ja w pracy jestem:-D, dobrze bedzie jak wyjme dzis wieczorem:-p

Femme a rogi tez masz ? :-p:-D
Nina nie w przedszkolu ?

EDIT

Umi wsumie Ala tez ma czasem takiego bizka ze lubi poszperac przy pralce , kiedys tak poprzestawiala ze pranie chodzilo 5 godzin :szok:

Ostatnia edycja:
polna mi młody raz ustawił pranie tak ze i sie gotowała... i niektóre rzeczy i ie pokurczyły bo były do 30 stopni a wyprały ie w 80:-D

Qrcze a ja bylam u krawcowej z Ala zaniesc Jej szyfon ale Jej nie bylo :confused2: przynajmniej popatrzylysmy na bociany jak klekotały :-)

Umi i do wywalenia wszystko bylo ?

A wogole da sie jakos zrobic jesli ubrania w pralce sie skurczyly zeby sie odkurczyly i byly takie jak przedtem ?

polna mi młody raz ustawił pranie tak ze i sie gotowała... i niektóre rzeczy i ie pokurczyły bo były do 30 stopni a wyprały ie w 80:-D

umi może on chciał tym sposobem swój rozmiar z nich zrobić :-D a jesli to były jego ciuszki to nie ma się co martwić będą dla rodzeństwa na przyszłość:-D

Piszecie o butach to u mnie jest tak że ja kiedyś tylko na obcasie i koturnie chodziłam a teraz w życiu przejdę kawałek i już mnie girki nawalają,nie wiem albo się postarzałam albo to przez to że miałam poskręcane obie kostki kiedyś więć teraz najbardziej kocham balerinki.

Antonio śpi i jak wstanie to jakiś spacer trzeba zaliczyć

Rox
to faktycznie to nie ten Kornel ale podobna historia,no tak styczniówki nasze jakoś wymarły a szkoda,chociaż ja jeszcze czasem tam zaglądam chyba sentyment jakiś mam, w końcu całą ciąże tam spędziłam i jakby nie było ponad rok życia mojego szkraba tam zapisałam.

hej, mogę się dołączyć? Mam jedno dziecko, ale małe bo Wojtus ma dopiero 4 miesiące więc jeszcze przez jakis czas zostaie jedynakiem:]

reklama
justyś on własnie swoje pomniejszył powyzej pepka mu sie zrobiły
laugh.gif
. Nie nie wykluczone dla żadnego rodzeństwa
gimpelka witaj:-) jasne ze mozesz sie dołaczyc

Do góry