reklama
Kamiśka :)
Fanka BB :)
Femme jaki obiad ? obiad to jest w poludnie albo o 15 a juz 19 wiec zalicza sie do kolacji prosze Pani
My codziennie jemy obiad o 19 (chyba że J uda się wyrwać wcześniej z roboty)
Rox to chyba chodziło o mnie zrobiłam się wygodnicka jak jadę gdzieś z Julką, więc namiot jak dla mnie odpada
Femme aleś Ty Laska jest
Zawsze u K tak się z wypłatą spóźniają?
Julka śpi a ja muszę iść ogródek podlać a yłek mi do kanapy przyrósł
MamaWiktorii
A moja mała dziś straszną afere robiła,usypiałam ją prawie godzinę..
a co do butów - ja ostatnio zaczełam chodzić w koturnach i obcasach do 8cm,ale nie powiem wole adidasy ibalerinki ;]
a co do butów - ja ostatnio zaczełam chodzić w koturnach i obcasach do 8cm,ale nie powiem wole adidasy ibalerinki ;]
umi2
Jestem wypompowana... Młody mi urzadził histerie i darł sie od 19 do 20:40 nic mu nie pasowało i udawał, ze go brzuch boli... Spryciarz mały wie, że jestem wyczulona na ból brzucha u niego, ale potrafie rozpoznać kiedy symuluje, a kiedy faktycznie cos mu jest.
MamaWiktorii widze ze mamy podobne przerzycia dzisiejszego wieczoru
kaamaa a kolacja wtedy o której? Julka tez czeka az J. z pracy wróci?
Femme jaki lans normalnie strach sie bać teraz Ciebie
MamaWiktorii widze ze mamy podobne przerzycia dzisiejszego wieczoru
kaamaa a kolacja wtedy o której? Julka tez czeka az J. z pracy wróci?
Femme jaki lans normalnie strach sie bać teraz Ciebie
femme fatal
Mama Ninki :)
No my obiadek zjedliśmy później poleciałam do lidla bo jest tydzień azjatycki ymmm :-) więc kupiłam sobie sajgonki pierożki sosik i jakiś tam makaron na patelnie zobaczymy czy będzie dobre ale ogólnie uwielbiam takie jedzenie :-)
POLNA mój właśnie też tak pracę kończy jak KAAMY więc wcześniej jemy z Niną a jak K wraca to jemy jeszcze raz a właściwie podjadamy mu
KAAMAA - nie wiem bo to jego pierwsza wypłata w tej pracy bo zmienił teraz ponoć ich zleceniodawca się po prostu spóźnił i dlatego tak wyszło ale jutro już ma kasa być :-)
ANETKA - dziękuje :-) ...trzeba było zastosować mój patent z wanną Nina dopiero teraz zasypia ;-)
UMI - buhahaha taaa teraz ja nie muszę się bać Ciebie
POLNA mój właśnie też tak pracę kończy jak KAAMY więc wcześniej jemy z Niną a jak K wraca to jemy jeszcze raz a właściwie podjadamy mu
KAAMAA - nie wiem bo to jego pierwsza wypłata w tej pracy bo zmienił teraz ponoć ich zleceniodawca się po prostu spóźnił i dlatego tak wyszło ale jutro już ma kasa być :-)
ANETKA - dziękuje :-) ...trzeba było zastosować mój patent z wanną Nina dopiero teraz zasypia ;-)
UMI - buhahaha taaa teraz ja nie muszę się bać Ciebie
MamaWiktorii
Ja dziś na obiad miałam ..pizze którą zamówiłam :-)
ogarneło mnie blogie lenistwo..
Moja Wiki ogółem jest straszna do spania.. przez pierwsze pol roku spała od 20 do 5 rano bez przerwy potem jeszcze pospała do 9,10.
a pózniej przeprowadzka i teraz jest średnio.. w nocy budzi się po 3,4 razy za kazdym razem je i pozniej w dzien nie ma apetytu czesto.
i spi do 7,8 ale rzadko.
a w dzien.. jak pospi lacznie 2 godz to jest super ;]
ogarneło mnie blogie lenistwo..
Moja Wiki ogółem jest straszna do spania.. przez pierwsze pol roku spała od 20 do 5 rano bez przerwy potem jeszcze pospała do 9,10.
a pózniej przeprowadzka i teraz jest średnio.. w nocy budzi się po 3,4 razy za kazdym razem je i pozniej w dzien nie ma apetytu czesto.
i spi do 7,8 ale rzadko.
a w dzien.. jak pospi lacznie 2 godz to jest super ;]
Kamiśka :)
Umi Julka je swój obiad jak wstaje z drzemki, ja jako że nie lubię jeść sama czekam na J, Julce wtedy daje na odczepnego puree ziemniaczane bo by nam zjeść nie dała a kolację je mniej więcej o 19:45 przeważnie serek wiejski.
WYJĘŁAŚ PRANIE?!
WYJĘŁAŚ PRANIE?!
reklama
Femme ooo avaterka zmienilas sadystka z Ciebie mi by Ala odrazu powiedziala ze ..glupia jestem. a zeby wejsc razem z Nia do wanny , olaboga stwierdzilaby ze woda by sie cala wylala
Rox i gdzie synek spal ? tez w spiworze czy mieliscie lozeczko turystyczne ? a kapanie ?
hahah woda sie cala wylała;p dzieci to maja teksty;p