reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pojedyncze Mamusie- Rozmowy Mam Jedynaków

umi no jasne:-p ona nigdy nie spała, mi spać też nie dawała, bo kopała od samego rana, ale ja się tam nie dawałam :cool2: przekręcałam się na drugi bok i spałam dalej. :-p

reklama
EDYSIEK - super widzę że nie masz w zwyczaju nudzić się sama w domu :-) ja nie bardzo lubię pod namioty jeździć bo robaków się boje :-p ale sam klimat jest super :-) ciekawe czy z Niną dało by się już pojechać na jedną noc czy by jej się podobało :-)

ANETKA - Nina nie przepada za czekoladą :-p a też jadłam za to uwielbia wszelkiego rodzaju cukierki i lizaki czego ja aż tak nie lubię :-p :-p

UMI - no popatrz jak sobie źle Ciebie wyobrażałam :-p adidasy musisz mieć do biegania przecież :-p:-p

A Nina od jakiegoś czasu spała z nami tzn zasypiała na górnej części kanapy bo eh :dry: nie wiem jak wytłumaczyć :-D :-p w każdym razie z nami a dzisiaj chyba zatęskniła za swoim pokojem bo sama wzięła swoją podusie i poszła :-D :-p

femme no własnie mam ale ich nie lubie:-p w sumie ja adidasów nie traktuje jako buty bo sa białe, a ja uznaje tylko ciemne adidasy ale nie chce mi sie szukac takich:-D. Poza bieganiem gniją w szafie bo nawet na spacer chodze w wysokich zeby nie było takiej róznicy miedzy mna a T.
anetka a mój kopał ale głównie na jezyku polskim:-D pewnie mu sie nudziło tak jak i mnie w nocy ani rano mnie nie budził:-p

femme moja za to nie lubi za bardzo lizaków i cukierków ale lubi tic tac'i :-D

umi ja na szczęście do szkoły nie chodziłam. Jakbym chodziła na polski to pewnie byłaby masakra. Nienawidziłam nauczycielki a ona mnie:dry:

MAMAWIKTORII - widzisz jak wyłapałam przez tą chwilę :-D ja jestem z Kartuz nie wiem czy kojarzysz jakieś 30km od Gdyni :-p

UMI - aaa to wszystko przez T :-D :-p

K dzisiaj spał od 8 rano do uwaga 17 :szok: i wiecie co ? ZNOWU ŚPI :no: no wariat :-p tak się zajechał w tej robocie :-p :-D

:-)Witam ja tylko na chiwleczkę, prosze o trzymacie jutro kciuków za egzamin :-D
Pewnie dopiero w poniedziałek sie pojawię i będę cały poniedziełk czytała co pisałyście :-) co do moderatora to ja glosowałam na Martę mamę Niny :-D heh przeważyła solidarność imion, bo skoro jestem to od wczoraj to za bardzo żadnej z Was nie znam:-) buziaki dla Was i waszych maluchów :cool2: do napisania i przeczytania :-D

kreatorka trzymam kciuki :tak:

femme fajnie, na pewno Ninie się spodoba :tak: my dzisiaj mieliśmy jechać na majówkę z pracy P. ale jakoś mi się nie chce :sorry: wolałabym pojechać gdzieś rowerami...

heloł babeczki ;-)

UMI - oj tam nie chce mi się czatować ;-) nie mam parcia ;-)

maziajka - po pierwsze tak musisz się mnie bać i trząść porami od dziś ;-) ja mam rude włosy, stąd przylgnęła do mnei etykietka wrednej i złośliwej ;-) w rzeczywistości jest inaczej ;-) tzn jak mnie ktoś wkurzy to ma pecha bo jestem szczera i bezpośrednia a tak poza takimi chwilami moje stosunki z ludzmi są niezwykle poprawne ;-)
co do szwagierki ... pozostawię to bez komentarza ....

umi - ty pisałaś o szpilkach ? ;-) hahha bo się pogubiłam już ;-) no więc czytając o tym że wpadłaś pod biurko oplułam laptopa ;-) mam bujną wyobraźnię. Ja też wole wysokie i poniżej 7 cm nie mam żadnych ;-) ale koturny u mnie odpadają z tych samych względów co u Ciebei - nie umiem w nich chodzić :eek:

MAMAWIKTORII - a Twoja dzidzia jest wcześniakiem tak ? bo tak wyczytuje z suwaczków ... kiedy się urodziła ? jak to się stało ? jak przeszliście ten pierwszy najgorszy etap ? podpytuje bo mam przyjaciółkę której synek urodził się w 27 tc ... jest przeeeeinteligentny ale masą odstaje i odstawać chyba zawsze będzie od rówieśników, ma 3 latka a jest mneijszy i o połowę lżejszy od mojego syna ;-)

kreatorka - 3mam mocno kciuki

a ja dziś pojechałam z Bopryskiem na wieś od rana .... pół godziny szorowałam to moje dziecie !!!! biegał po polu gdzie posadzone ziemniaki są .... ale miał ubaw :-) ja trochę mniejszy przy czyszczeniu
ale tak się wyszalał, że jak tylko wsiedliśmy do samochodu i ruszyłam - jak by mu ktoś zasilanie odciął ;-) śpi .... mam nadzieję, że do 3 pośpi, bo ja miałam dziś ciężką noc. Spałam tak niespokojnie, jakieś koszmary :eek: muszę odpocząć...więc popijam kawkę na balkonie i się wygrzewam w słonku ...

reklama
Rox - tak jest wcześniakiem.Urodziła się ponad 2,5 m-ca przed terminem ;) mała przestała rosnąć w brzuchu,podtrzymano mnie kilka tygodni na kroplówce i zrobiono mi cesarkę. Teraz mała ma prawie roczek,jest radosna, zdrowa , owszem wagowo odbiega od rówieśników,ale ruchowo jest bardzo sprawna ;) już wstaje,robi pierwsze kroki ;)
a wagowo i wzrostowo ... zawsze będzie drobniejsza i szczuplejsza,no przynajmniej przez pierwsze lata będzie to widoczne ;))

Do góry