reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pojedyncze Mamusie- Rozmowy Mam Jedynaków

Witam.Kamil z czwartku na piątek całą nockę wymiotował i rano miał biegunkę więc pojechałam rano do lekarza wypisał mi syropek i jakiś proszek do sporządzenia i o dziwo moje dziecko wypija to bez zmuszania tylko mówię mu że to ma ciuciu:sorry2:

zyta ogromnie się cieszę że wiesz już kto mieszka w Twoim brzuszku no i że nam powiedziałaś;-)

mamuśka jak Julka na dzień dzisiejszy? niedawno mój Kamil miał zapalenie uszka ale on brał zastrzyki bo nie chciał pić antybiotyku:oo: Zdrówka dla córci.

I nie wiem co dalej... tyle pamiętam:dry:

;**

reklama
Baśka Julka goraczkę miała tylko pierwszej nocy po 2 dawka antybiotyku objawy ustały i co najważniejsze ból też. a antybiotyk o dziwo wypija chociaz musi zaraz popić. a ja jestem sama na siebie zła bo pierwsza dawkę poałam w takiej godzinie że teraz musze wstawac o 2 w nocy żeby podac małej i żeby była ciągłosć co 8 godz.:zawstydzona/y:
A jak Kamilek dzisiaj się czuje????

Gwiazdeczka udanego wieczoru!!

a ode mnie każdej z osobna miłego weekendu

Mamuśka to przesuń do 4 lub 5 chociaż...:-)
Kurcze bede się udzielać częściej, ale po przeprowadzce...ogólnie po pracy wracam padam i śpię o_O zachcianki mnie wykańczają psychicznie jak i cała sytuacja :-( eh....Święta zapowiadają sie w tłoku albo mój brat zrezygnuje w ogóle ze świat u nas w tym roku ....AAAA buuuu chlip chlip samo życie..

fanta20062
dzięki :-)
Zytko to witamy w klubie u nas na razie na 80% choć dziewczyny w pracy mi mówią, ze jak mam takie zachcianki to może jednak dziewczynka ha ha ha

Ostatnia edycja:
Witam :-)
Jakoś nie mam weny do pisania :sorry:
Zdrówka dla dzieciaczków.
Angelę tez coś brało w piątek, miała gorączkę, ale dałam jej gripex i witaminy i przeszło.

Dzisiaj prawdziwa jesień u nas, zimno i brzydko. Nic się nie chce, chyba zrobię porządek w ciuchach i przeproszę już ciepłe swetry ;-)

witam sie i ja(my;-):-))
Mnie cos jakies chorobsko bierze:-(katar i gardlo zaczyna pobolewac(macie moze jakies domowe sposoby na gardlo?)puki co biore do ssania od corki:-p

Ja wlasnie powoli robie porzadki w szafach troche mam ciasno i przydalaby sie jakas dodatkowa:-pteraz jest ok.ale dla dodatkowej osobki musze cos miec;-)
poszperalam w malych ubrankach po corci i cos tam wybralam na pierwsze miesiace problemu nie mam,potem to juz nic nie bede miala,te co mam na dziewczynke oddam bratowej,szwagierce(ich dziewczynkom;-):-))
Zimowe tezi dla nas zaczynam wyciagac,chociaz u nas jest jeszcze cieplo na krotki rekaw chodzimy,oczywiscie rano dodatkowe nakrycie:-p
Felidae na tym etapie ciazy to ja jakos malo przekonana jestem co do plci(chociaz jak dobry sprzet i oko;-))co do zachcianek to ja na slodkie:tak:a chlopak przez to chyba rosnie w szybszym tempie niz ten tydz.przewiduje:-pmusze jakos to ograniczyc:tak:
gwiazdeczka hop,hop,zyjesz?

sory ze nie odpisze kazdej,pozdrawiam wszystkie,ide meza do pracy odprawic,pa...

Witajcie!

Ja żyję :tak:
W weekend na zakupach byłam ale nie wszystko kupiłam więc muszę wybrać się jeszcze raz.Mąż ze mną oszaleje :-D
Nadal czekamy na narożnik ehhh :eek:
Zmianę w prowadzamy z mężem w nasze życie :happy: Ogólnie wszystko jest ok :tak:

A co u was>Jak nasze przyszłe mamy 2w1?? :)

Witam.Ja mam trochę pakowania jeszcze bo czwartek już nie długo:-)
Byłam na malutkich zakupach i kupiłam firankę do kuchni.
Mały spi więc zajadam śniadanio-obiad :sorry:

mamuśka Kamil już się czuje dobrze i dziś już mu nie podawałam leków bo lekarz zresztą mówił że jak wszystko wróci do normy to nie trzeba.

witam się...
coś dziś mam zły dzień, nerwy na postronku, w pracy jakieś nagabywania :| i pytanie do kiedy bede pracować....Powiedziałam, ze na razie do końca roku a potem nie wiem zobaczę jak sie będę czuła i tylko dziwne miny zobaczyłam. generalnie nie chce mi sie pracować do końca... chce odpocząć przed tym całym cyrkiem, nie będę biegać do ostatniego dnia do pracy tylko po to żeby komuś lepiej zrobić ...do tego M przyprowadził młodego w innych ciuszkach okazało się, że młody zapomniał ze chce siku na gimnastyce i sie posikał :| ręce mi opadają...i choć ostatnio potrafi głaskać mnie po brzuchu i mówić ze kocha kropka to coraz częściej jak czegoś mu odmawia, to krzyczy że ja już go nie kocham...a ja sobie nie wyobrażam co to będzie potem...ehhh nic tylko marudzę :-(
P.S Zdrówka wszystkim choruskom życzę...
Zytko nie wiem co wy tam macie dostępnego, ja sie racze lipą... parze i dolewam dobie do herbaty to rozgrzewa i syropem takim z czarnego bzu co sie do herbaty dolewa...i hasco septem sobie pryskałam jak mnie bolało ...

hej Kobitki, Gaja ma gorączkę a żadnych objawów...masakra cała noc nie przespana!Nie mam pojęcia co to może byc, wczoraj tak dziwnie oddychała!

reklama
Lena zdrówka dla Gajii ..może ona oskrzela ma?:dry:
A ja już spakowana,żyję na kartonach i workach na razie i podobno w czwartek rano się mamy przeprowadzać.Wolę w czwartek z rana jak w środę wieczorem:baffled::huh:

To ja jeszcze teraz weszłam a tutaj pustki jak nic:dry: Ja znikam na kilka dni :sorry2:
Buziaki dla Was;**

Ostatnia edycja:
Do góry