reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pojedyncze Mamusie- Rozmowy Mam Jedynaków

Felidae zgadzam sie w 100% jednka na kązdym pisze powyżej +2 a mój ma dopiero 1,5 i do tego jest taki ruchliwy ze chyba jednak sie jeszcze na niego nie nadaje, nie jest nic ostrożny wszystko robi na już i zazwyczaj sa to dwie albo nawet trzy rzeczy na raz ;/
u nas dzis upał straszny mały zadowlony bo pluskał sie w baseniku wiec upał mu nie straszny. strasznie szybko mi ten wekend minął ;/

reklama
Felidae to sobie poszaleliście :-D ale w końcu Euro więc wszystko zrozumiałe :tak:

Ja dziś zabiegana,mało czasu dla siebie,młody z urodzin na których był bardzo zadowolony a jutro czas do pracy niestety...ale jeszcze troszkę i kolejny urlop przed mną :-)

Witam :-)
Weekend był super :-) W sobotę rano pojechaliśmy na zakupki. A potem oczywiście wyruszyliśmy pod namiot. Pogoda dopisała, choć w sobotę późnym popołudniem zaczęło padać i były burze. Wieczorem się rozpogodziło to sobie siedzieliśmy i słuchaliśmy meczu :wściekła/y: W nocy się nie wyspałam, bo ryby brały i nie dały :-p Udało się złapać dużego karpia.
W niedzielę pogoda super, Angela cały czas taplała się w wodzie. A i ja sobie popływałam, bo kocham pływać.
Wróciliśmy do domu wczoraj po południu, ale przyszli znajomi. To do wieczora siedzieliśmy u nas nad stawem i piwkowaliśmy :-)

Cześć dziewczyny!
Wpadam się zameldować, że żyję.
Siostra mieszkała u mnie ponad tydzień, znalazła pokoik <u takiej starszej babki> i nie drogo. Tego samego dnia jak wyprowadzała się odemnie i straciła pracę, bo matka poszła do pracy i narobiła rabanu że młoda okradła ją i wyrobiła jej opinię:-(. Nie wspomnę o tym, że zabrali jej pieniądze z wypłaty bo przecież ona u nich mieszka i zostawili ją z niczym. Mówię Wam masakra... Historia rodzinna okropna. Można by było książkę 24tomową wydać :cool:. Teraz młoda szuka pracy i przesiaduje u mnie. Póki co dorywczo jako hostessa sobie dorobiła przez kilka dni. Teraz dalej szuka, mam nadzieję, że jej się uda... Tak na dłuższą metę to jest to wszytko męczące.
Pozdrawiam Wszystkie razem i każdą z osobna :*.
Postaram się zaglądać w wolnej chwili :tak:

Fanta nieprawdopodobne własna matka życie rujnuje córce,szok :szok:
Dobrze że siostra ma ciebie :tak:

Edyciek fajnie ze weekend udany i gratuluję połowu :tak:

Miłego dnia!
Agnieszka, ta kobieta jest psychiczna... zależy jej tylko na kasie. Mi dziecko chciała zabrać, miałam płacić jej długi. Wygrałam z nią 2 sprawy sądowe i dalej jej mało. Teraz dostałam pismo, że chce odemnie alimentów :wściekła/y::szok:. Gdzie ma jeszcze 2kę dzieci... 2ki się pozbyła. Bez komentarza.

Fanta20062 jestem w szoku:szok:ale dacie razem rade &&&&&&
aaa Edysiek jak zwykle milo weekend spedzila;-),fajnie macie z tym jeziorem itp.;-):tak:
agnieszka.kk urlopowiczka;-)kiedy masz to wolne'i do Polski jedziesz?
mamuska24 a wy kiedy macie urlop?
lenaDTR jak godzisz prace i obowiazki domowe?kto zajmuje sie dzieckiem?
89gwiazdeczka89 a ciekawe te rowerki biegowe...chyba wiekszosc ich chwali?jakos spelniaja swoja role;-)
Felidae hm ja tez w sobote obejrzalam caly mecz,chociaz fanka wielka nie jestem pilki,hm stracilam po tym meczu ochote na wszystko,tak go przezylam...;-)no coz...
Aaneta co u ciebie?

u nas goraco,ja bez sily,chodze bo musze...ech szkoda gadac,ciezko jest...
ale w sobote i wczoraj bylismy u znajomych na basenie...goraco wiec troche slonce nas opalilo;-)
pozdrawiam wszystkie i ide cos do obiadu przygotowac:-p

Agnieszka, ta kobieta jest psychiczna... zależy jej tylko na kasie. Mi dziecko chciała zabrać, miałam płacić jej długi. Wygrałam z nią 2 sprawy sądowe i dalej jej mało. Teraz dostałam pismo, że chce odemnie alimentów :wściekła/y::szok:. Gdzie ma jeszcze 2kę dzieci... 2ki się pozbyła. Bez komentarza.
Fanta o rany :szok::szok: współczuję Ci/wam to straszne.
Może ona jest psychicznie chora?Jej zachowanie nie jest normalne :no:
Wytrwałości wam życzę!:tak:

mamuska24 a wy kiedy macie urlop?
zyta z prawie z początkiem lipca ruszamy na dłuższy urlopik:)
Rodzicie już przeżywają i nie mogą się doczekać,my z resztą też a Ja to już najbardziej chyba ze wszystkich i ciągle myślę o zakupach :-D wiem wiem nie normalna jestem :-D
Fajnie że u was ciepełko i pewnie wykorzystujcie na maksa:)

reklama
Zyta, młoda ma tylko mnie i babcię w m-je. Ale wiadomo babcia jak to babcia troszkę schorowana i ma swoje życie wiec nie ma co jej nadwyrężać ;-). Młodej więc trzeba pomóc i mam nadzieję, że jakoś to będzie.
Przydały by mi się jakieś wakacje :-D.
Agnieszka, być może nie wnikam, nie chcę mieć z tą kobietą nic, a nic wspólnego. Za dużo złego narobiła... Ty już kochana po urlopie jesteś? Czekam na zdjęcia na bloku :tak:

Do góry