Hej,
ale by bylo fajnie gdybym i ja mogla sobie już z moją Lenką pogadac. Póki co nauczyła sie piszczeć na calego więc musi mi to wystarczyć
Na moje próby nauczenia jej mówić "mama" reaguje tylko śmiechem więc jeszcze trochę poczekam 
Zyta super ten rowerek z linka, w przyszłym roku będe musiała sie zaopatrzyc w podobny
narazie jestesmy na etapie przestawiania dziecięcia z gondoli na spacerówkę, jednak spacerówka wyrażnie nie przypadła jej do gustu i woli siedzieć w gondoli
confused
która na szczęscie na opcję podnoszenia oparcia niż podziwiac świat ze spacerówki 
Pogoda dziś piekna, więc jak tylko maluch wstanie lecimy dalej na spacer po "Marsie"(tak nazywam moje osiedle z uwagi na brak ludzi i mega ciszę wokoło)
miłego dnia
ale by bylo fajnie gdybym i ja mogla sobie już z moją Lenką pogadac. Póki co nauczyła sie piszczeć na calego więc musi mi to wystarczyć

Zyta super ten rowerek z linka, w przyszłym roku będe musiała sie zaopatrzyc w podobny

Pogoda dziś piekna, więc jak tylko maluch wstanie lecimy dalej na spacer po "Marsie"(tak nazywam moje osiedle z uwagi na brak ludzi i mega ciszę wokoło)
miłego dnia