reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pojedyncze Mamusie- Rozmowy Mam Jedynaków

felidae alez sie usmialam,troche smiechu tez sie nam nalezy;-)dobre:tak:
agnieszka.kk buuu,chyba i ja musze to kato na fb zalozyc:tak:tak sie przymierzam,ale trudno mi sie w tym wszystkim polapac,ale co tam moze mimo mojego wieku dam rade;-):-D
edysiek to mieliscie intensywny weekend,fajnie...
mamuska24 aaa juz niedlugo do Polski wyjazd macie,kurcze zazdroszcze ci:-p

ja jak odwiedzam Polske to zawsze jezdze na taki dozy bazar,jak ja lubie tam byc,awsze sie obkupie,ubrania itp.
u nas pogoda,mozna powiedziec narazie do d****,slonce zachodzi,wiatr jakis taki zimny,brrrr
moje samopoczucie nadal do bani,chociaz lepiej juz jak wczoraj,ale nie za rewelacyjnie,do tego opadam z sil,nie mam cisnieniomierza bo bym sobie moze cisnienie zmierzyla,moze cos mam za niskie?chociaz ja zawsze mam niskie:dry:ech,mam nadzieje,ze to nic powaznego...

reklama
agnieszka.kk buuu,chyba i ja musze to kato na fb zalozyc:tak:tak sie przymierzam,ale trudno mi sie w tym wszystkim polapac,ale co tam moze mimo mojego wieku dam rade;-):-D
zyta pewnie czemu nie.
W gruncie rzeczy to nie jest trudne.
Ja na głównym bb nie wklejam zdjęć:no: Wolę na nk lub fb bo tam mam wszystko zablokowane i nie chciani goście nie mają wstępu.
P.s. na fb wstawiłam album ze zdjęciami z Majorki to tak dla zainteresowanych
yes2.gif

Pozdrawiam was dziewczyny!
Ja uciekam do pracy ehhh.

Ostatnia edycja:
witam dziewuszki!!!
ja dzisiaj chyba dochodze do siebie,aczkolwiek nie do kaca:-p
Felidae nie,nie o tym pisze,ale bardzo bym chciala pojechac tam kolo Lodzi na zakupy,slyszalam o tym,tylko odemnie to troche daleko...
a ja mam ten targ w miescie niedaleko mojego miejsca zamieszkania,w okolicy chyba nie ma takiego wiekszego...ceny coprawda,u Polakow wysokie,ale u tych z innych krajow calkiem,calkiem,nieraz mozna cos kupic fajnego,za fajna cene...aaa teraz mama mi mowi,jakie fajne sa ubrania na mnie,uffff no ale 2000tys,km nie bede jechala:-p
aaa mialam sie pytac,co w kacu z ta twoja praca?jak to sie wyjasnilo???
agnieszka.kk ty nocny marek jestes...
lenaDTR gdzie ta miejscowosc jest twoja???cos mi jest znajoma,ale nie moge sobie przypomniec,gdzie ona jest polozona...:rofl2:
mamuska24,Edysiek

witam dziewuszki!!!
ja dzisiaj chyba dochodze do siebie,aczkolwiek nie do kaca:-p
Felidae nie,nie o tym pisze,ale bardzo bym chciala pojechac tam kolo Lodzi na zakupy,slyszalam o tym,tylko odemnie to troche daleko...
a ja mam ten targ w miescie niedaleko mojego miejsca zamieszkania,w okolicy chyba nie ma takiego wiekszego...ceny coprawda,u Polakow wysokie,ale u tych z innych krajow calkiem,calkiem,nieraz mozna cos kupic fajnego,za fajna cene...aaa teraz mama mi mowi,jakie fajne sa ubrania na mnie,uffff no ale 2000tys,km nie bede jechala:-p
aaa mialam sie pytac,co w kacu z ta twoja praca?jak to sie wyjasnilo???
agnieszka.kk ty nocny marek jestes...
lenaDTR gdzie ta miejscowosc jest twoja???cos mi jest znajoma,ale nie moge sobie przypomniec,gdzie ona jest polozona...:rofl2:
mamuska24,Edysiek

kochana moja miejscowość leży na trasie Wrocław-Poznań mam do Wrocławia 20 km jak przycisne autkiem to zajmuje mi to 15 min:)

Ja dzisiaj mam wolne i wzięłam sie za mega porządki!Już za tydz\ień Gaja kończy 2 latka i robimy imprezkę!Na pewno będzie to grill i dumam co oprócz mięsa mogę przygotować macie jakieś pomysły??

reklama
Do góry